Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

UGREEN DisplayPort na HDMI kabel 4K@60Hz HDR Active DP 1.2 v HDMI 2.0, 2M

UGREEN DisplayPort na HDMI kabel 4K@60Hz HDR Active DP 1.2 v HDMI 2.0, 2M

27,71 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: UGRTI-15774
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,1500 kg
Dimenzije 18,9 × 2,3 × 19,2 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Dolžina: 2M

Ločljivost 4K@60Hz UHD:
kabel DisplayPort v HDMI podpira ločljivost do 4K@60Hz (nazaj podpira 2K@60Hz, 1080P@120Hz), kar vam ponuja realistično izkušnjo 3D zaslona.
S tehnologijo HDR lahko uživate v bolj realističnih fotografijah in videoposnetkih s svetlejšimi barvami in večjim kontrastom kot običajne digitalne slike.
Televizorju ali monitorjem omogoča ustvarjanje gladkih in realističnih vizualnih podob, kar uporabnikom omogoča svilnato izkušnjo igranja iger in gledanja.

Aktivna večzaslonska razširitev:
Kot aktivni kabel Displayport na HDMI podpira način Eyefinity Multiple Screen SLS in tehnologijo AMD Eyefinity Multi-Display, kar pomeni, da lahko povežete največ 6 zaslonov hkrati. Upoštevajte, da je to enosmerni kabel 4K DP v HDMI. Video signal se prenaša iz Displayport v HDMI. Ni potrebe po adapterju, gonilniku ali programski opremi.

Stabilen avdio in video prenos:
Stabilen avdio in video prenos: Različica DP 1.2 prenaša podatke s hitrostjo do 18 Gbps in 240 Hz. S stabilnim prenosom signala lahko zagotovi neverjetno kakovost zvoka in slike ter odpravi utripanje zaslona. Primerno za zrcalni ali razširjeni način. Podpira tudi brezhiben avdio prehod za nestisnjene digitalne 7.1, 5.1 ali 2 kanala. *Opomba: Od vrat DP do vmesnika HDMI lahko prenaša le v eno smer.

Nadgrajeni material:
pleteni najlonski kabel doda vzdržljivost, razbremenitev napetosti pa olajša vklop in izklop. Premium ohišje iz aluminijeve zlitine za boljše odvajanje toplote. Visokokakovostni priključki zagotavljajo varen in hiter prenos podatkov, zaradi trdne konstrukcije pa so nezlomljivi. Debelejša bakrena žica ima največjo prevodnost, hkrati pa zmanjša izgubo signala. Z dodatno zavezo Velcro za potovanja je idealna dolžina za domače pisarne.

Univerzalna združljivost:
Združljivo s prenosniki, ki podpirajo DisplayPort (HP ProBook EliteBook, Lenovo, ThinkPad), namizni stolpi (HP, Dell Optiplex/Precision/xps, Lenovo), grafične kartice (AMD, NVIDIA) in druge naprave. Povežite se s televizorjem, ki podpira HDMI, projektorjem, monitorjem, slušalkami VR ali drugo napravo za prenos videa in zvoka. Upoštevajte, da ni združljiv z izvornimi napravami HDMI, kot so MacBook, PlayStation, Switch in Xbox.