Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje E-specialisti, d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

NAČINI PLAČILA

Plačilo po predračunu

Pri oddaji naročila izberete način plačila Plačilo z bančnim (po predračunu).
Ob potrditvi naročila boste dobili navodila za plačilo po predračunu. Če želite predračun v .pdf obliki, nas pokličite oz. nam to sporočite na naš elektronski naslov info@e-specialisti.si / 031 364 184.
Za hitrejšo obdelavo naročila nam prosim pošljite potrdilo o plačilu. Ko je plačilo izvedeno, naročilo obdelamo in odpošljemo.
Paket zgolj prevzamete, dodatnih stroškov dostavljalcu niste dolžni plačati. 

Plačilo po povzetju (do 100 EUR)

Pri oddaji naročila izberete način “Plačila po povzetju” (naročeno plačate z gotovino ob prevzemu).
Ko naročilo sprejmemo, ga potrdimo (pošlje se vam potrditev na vaš e-mail naslov).
Če so naročeni izdelki na zalogi, naročilo obdelamo in odpošljemo (pošlje se vam status “Poslano”)
Paket je v večini primerov dostavljen naslednji dan. Poštar vam bo naročeno dostavil na dom, v kolikor vas ne bo doma, vam bo pustil obvestilo o prispeli pošiljki.Pri plačilu po prevzetju je potrebno poravnati tudi strošek poštne nakaznice 1€. Ta strošek se vam avtomatsko prišteje k vašemu naročilu. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov niste dolžni poravnati.
Pošiljanje naročil po povzetju je možno le za naročila do 100€.

Plačilo s kreditnimi karticami

Plačilo je možno z Visa, Visa Electron, MasterCard

DOSTAVA

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene izdelkov veljajo le za internetno prodajo in se lahko razlikujejo od cen v poslovalnicah podjetja.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Če pride do očitne napake v ceni, rokih ali bistvenih lastnostih izdelka, lahko E-specialisti d.o.o. sklenitev pogodbe zavrne, oziroma od pogodbe odstopi.

OSEBNI PREVZEM

Pri spletnem naročilu označite način dostave – Osebni prevzem.

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete od ponedeljka do petka od 08.00 do 16.00 ure, ter v sobotah ob predhodnem dogovoru v prodajalni na Jesenicah, Cesta maršala Tita 17. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

V prodajalni lahko prevzamete artikle iz spletnega naročila po prejetju obvestila, da je naročilo pripravljeno na prevzem oziroma če je drugače navedeno (na primer nakup artiklov na licu mesta in so tam na zalogi).

STROŠEK DOSTAVE

Strošek dostave preko Pošte Slovenija za naročila znaša 4 € ne glede na kraj dostave po Sloveniji.

Ob nakupu nad 250 EUR je poštnina brezplačna!