Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje E-specialisti, d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

NAČINI PLAČILA

 
Plačilo po predračunu

Pri oddaji naročila izberete način plačila Plačilo z bančnim (po predračunu).
Ob potrditvi naročila boste dobili navodila za plačilo po predračunu. Če želite predračun v .pdf obliki, nas pokličite oz. nam to sporočite na naš elektronski naslov info@e-specialisti.si / 031 364 184.
Za hitrejšo obdelavo naročila nam prosim pošljite potrdilo o plačilu. Ko je plačilo izvedeno, naročilo obdelamo in odpošljemo.
Paket zgolj prevzamete, dodatnih stroškov dostavljalcu niste dolžni plačati. 

Plačilo po povzetju (do 100 EUR)

Pri oddaji naročila izberete način “Plačila po povzetju” (naročeno plačate z gotovino ob prevzemu).
Ko naročilo sprejmemo, ga potrdimo (pošlje se vam potrditev na vaš e-mail naslov).
Če so naročeni izdelki na zalogi, naročilo obdelamo in odpošljemo (pošlje se vam status “Poslano”)
Paket je v večini primerov dostavljen naslednji dan. Poštar vam bo naročeno dostavil na dom, v kolikor vas ne bo doma, vam bo pustil obvestilo o prispeli pošiljki.Pri plačilu po prevzetju je potrebno poravnati tudi strošek odupnine 1€. Ta strošek se vam avtomatsko prišteje k vašemu naročilu. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov niste dolžni poravnati.
Pošiljanje naročil po povzetju je možno le za naročila do 100€.

Plačilo s kreditnimi karticami

Plačilo je možno z Visa, Visa Electron, MasterCard

Proračunski uporabniki (e-račun)

Če ste proračunski uporabnik in želite e-račun, oddate naročilo preko spletne trgovine, izberete način plačila “Plačilo z bančnim nakazilom (Predračun)” in nam glede na avtomatsko sporočilo pošljete naročilnico.

DOSTAVA

Pakete dostavljamo s Pošto Slovenije ali dostavno službo GLS.

Naročeno blago na zalogi vam bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oziroma plačila, v kolikor je bilo naročilo potrjeno. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Za izdelke, ki niso na zalogi bodo dostavljena v 3-7 delovnih dneh od prejetega naročila.

OSEBNI PREVZEM

Pri spletnem naročilu označite način dostave – Osebni prevzem.

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete od ponedeljka do petka od 08.00 do 16.00 ure, ter v sobotah ob predhodnem dogovoru v prodajalni na Jesenicah, Cesta maršala Tita 17. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

V prodajalni lahko prevzamete artikle iz spletnega naročila po prejetju obvestila, da je naročilo pripravljeno na prevzem oziroma če je drugače navedeno (na primer nakup artiklov na licu mesta in so tam na zalogi).

STROŠEK DOSTAVE

Strošek dostave za naročila znaša 4 € ne glede na kraj dostave po Sloveniji.

Ob nakupu nad 250 EUR je poštnina brezplačna!