Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Aqara LED trak T1 podaljšek 1m (2LRLSE-K01D)

Aqara LED trak T1 podaljšek 1m (2LRLSE-K01D)

26,41 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: AQASH-0046
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,0700 kg
Dimenzije 10 × 10 × 1 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Podaljšek 1 m za LED trak Aqara LED Strip T1

Aqara LED Strip T1 je vsestranski svetlobni trak RGB CCT, ki omogoča ustvarjanje izjemnih svetlobnih učinkov doma ali v službi. Izbirate lahko med 16 milijoni barv ter nastavite temperaturo in intenzivnost bele svetlobe glede na vaše razpoloženje, situacijo ali čas dneva. Svetlobno vrstico je mogoče programirati, kar pomeni, da lahko upravljate vsako LED posebej in ustvarite prehode, animacije ali prizore. Podaljšek traku T1 doda 1 meter dolžine. Aqara LED trak T1 je raztegljiv do 10 metrov.


Z Aqara LED trakom T1 lahko:

Podpora za protokol Zigbee 3.0 in ekosisteme pametnega doma

Aqara LED Strip T1 deluje s protokolom Zigbee 3.0, ki omogoča hitro in stabilno brezžično komunikacijo z drugimi pametnimi napravami. Za uporabo svetlobnega traku potrebujete Aqara Hub, ki služi kot most med trakom in aplikacijo Aqara Home ali drugimi platformami pametnega doma, kot so Apple HomeKit, Amazon Alexa ali Google Assistant. To vam omogoča upravljanje LED traku s pametnim telefonom, tablico, glasom ali avtomatizacijo. LED trak lahko tudi združite z drugimi senzorji ali krmilniki Aqara, da ustvarite scenarije pametne osvetlitve.

Enostavna in hitra namestitev in konfiguracija

Aqara LED trak T1 je enostaven za namestitev in uporabo. Samo priključite ga na napajanje in ga namestite kamor koli z lepilnim trakom ali montažnimi sponkami. Svetlobni trak je prilagodljiv in ga je mogoče prilagoditi različnim oblikam in površinam. Lahko ga prilepite na steno, strop, pohištvo, ogledalo ali okvir za slike. Uporabite ga lahko tudi kot osvetlitev za vaš TV, monitor ali mizo. Svetlobni trak je odporen na vlago in prah, zato ga lahko uporabljate tudi v kopalnici ali kuhinji.


Tehnične podrobnosti:

  • Brezžični protokol: Zigbee 3.0
  • Svetlobni tok: 806 lm
  • Barvna temperatura: 2700 – 6500 K
  • Število barv: 16 milijonov
  • Dolžina svetlobnega traku: 1 m
  • Stopnja zaščite IP: IP44
Aqara LED trak T1 podaljšek 1m (2LRLSE-K01D)
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...