Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

SONGMICS Stojalo za oblačila 92.5 x 33.5 x 153 cm črno, HSR23BK

SONGMICS Stojalo za oblačila 92.5 x 33.5 x 153 cm črno, HSR23BK

29,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: SONDV-HSR23BK
Brand:

Dodatne informacije

Teža 4,2000 kg
Dimenzije 32 × 6 × 95,5 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

SONGMICS stojalo za oblačila z jekleno konstrukcijo, stojalo za oblačila z visečo tirnico, spodnja polica, preprost videz, za spalnico vhod podstrešje klet, 92,5 x 33,5 x 153 cm, mat črna HSR23BK

UPOŠTEVAJTE MINIMALIZEM: s čistimi linijami in preprosto silhueto vam ta obešalnik ponuja miren in urejen prostor s prostorom za dihanje ter tako ustvarja skromno osrednjo točko, ki služi tudi praktičnemu namenu.

Izdelan za dolgoživost: Ta prostoren obešalnik je izdelan iz trdnega jekla s stabilnim A-okvirjem in se ponaša z visečo tirnico za plašče in obleke (do 40 kg) ter mrežasto spodnjo polico za čevlje, škatle in drugo (do 15 kg).

NA POMOČ PRISKOČI PLOŠČA S POLICAMI! Priložena plastična plošča preprečuje, da bi padli tudi najmanjši predmeti, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi se prevrnili čevlji s tanko peto

MONTAŽA BREZ STRESA: Zaradi ilustriranih navodil in oštevilčenih delov vam montaža ne vzame veliko časa! Ne vznemirjajte se več zaradi gub na svojih najljubših oblačilih, s tem obešalnikom jim zagotovite prijeten dom.

KAJ DOBERETE: Škatla za oblačila, plastična folija, poenostavljena montaža in prilagojena služba za stranke, ki vam je na voljo za vsa vprašanja; pojdite naprej in zdaj nadgradite svojo sobo s tem elegantnim stojalom za oblačila.

Specifikacije:
– Barva: Barva: mat črna
– Material: Železo
– Velikost: 92,5 x 33,5 x 153 cm (d x š x v)
– Teža: 3,6 kg
– Max. Statična nosilnost za visečo palico: 40 kg
– Največja dovoljena obremenitev za visečo obešalno napravo: največ. Statična nosilnost spodnje police: 40 kg: 15 kg.

Vsebina paketa:
– 1 x stojalo za oblačila
– 1 x komplet dodatne opreme