Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

JBL Tour Pro 2 TWS brezžične slušalke z mikrofonom, champagne

JBL Tour Pro 2 TWS brezžične slušalke z mikrofonom, champagne

284,78 

Samo še 2 na zalogi

Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,3000 kg
Dimenzije 10 × 4,7 × 16 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

JBL Tour Pro 2

Tehnologija True Adaptive Noise Canceling naprave JBL Tour Pro 2 uglasi motnje, tako da lahko uživate v svojem najljubšem zvoku—ali celo v zvoku tišine—vse to poganja legendarni JBL Pro Sound in se potopite v vrhunski, prostorski zvok na poti.

Pametna polnilna torbica

Nadzirajte nastavitve ušesnih slušalk, upravljajte klice in predvajanje, nadzirajte nastavitve zvoka in nivo baterije ter nastavite alarm, ne da bi vzeli telefon, prek zaslona polnilne torbice. Uživajte v resnično brezhibni izkušnji zahvaljujoč edinstveni pametni torbici za polnjenje JBL Tour Pro 2 brez uporabe telefona ali aplikacije JBL Headphones.


Resnično prilagodljivo odpravljanje hrupa

Tehnologija True Adaptive Noise Canceling samodejno uporablja 4 mikrofone za zaznavanje hrupa, da se prilagodi vaši okolici v realnem času, kar zmanjša motnje, ko se morate osredotočiti, in optimizira zmogljivost Toura za vrhunsko zvočno izkušnjo – vse to med prilagajanjem načina ANC s slušalkami JBL aplikacija

Pametni ambientalni zvok

Bodite pozorni na zvoke sveta okoli sebe, medtem ko uživate v glasbi s pametnim ambientom, nadzorujete ravni zvoka v okolju in vklopite gumb za osebno ojačanje zvoka prek aplikacije JBL Headphones, da povečate glasnost pogovorov za +15-20 dB in prilagodite Ravnovesje L/D.


6-mikrofonski popolni klici z glasovnim upravljanjem

6-mikrofonski kristalni klicni algoritem ušesnih čepkov JBL Tour Pro 2 vam omogoča boljše pogovore tudi v glasnem ali vetrovnem okolju ali pomoč vašega najljubšega glasovnega pomočnika. In z VoiceAware lahko izberete, koliko lastnega glasu želite slišati, tako da nadzirate količino vhoda mikrofona, ki je usmerjen nazaj v vaše ušesne čepke.

Izjemen prostorski zvok JBL

Potopite se v prostorski zvok JBL in se počutite kot v gledališču, na koncertu ali v studiu s svojim najljubšim izvajalcem. Zahvaljujoč tej lastniški tehnologiji zvok prihaja tako rekoč od koderkoli okoli vas, ne glede na vir ali napravo, iz katere predvajate


Do 40 ur predvajanja

Poslušajte brez meja. Uživajte do 10+30 ur predvajanja Bluetooth ali do 8+24 ur, ko je vklopljeno resnično prilagodljivo odpravljanje šumov. In ko potrebujete spodbudo, samo pospešite polnjenje 15 minut in pridobite dodatne 4 ure delovanja baterije.

Personi-fi 2.0

Poslušajte in občutite vsako noto svojega seznama predvajanja. Oblikujte svoj zvok, da bo ustrezal vašemu osebnemu profilu poslušanja z interaktivnimi orodji za prilagajanje, ki uporabljajo natančne informacije o vas in vaših željah, da zagotovijo natančno zvočno krivuljo, ki vam najbolj ustreza.


Prilagodite, kako poslušate

Prilagodite zvočno podlago svojega življenja. Preprosto prenesite brezplačno aplikacijo JBL Headphones, da prilagodite EQ, vklopite Adaptive Noise Cancelling, prilagodite raven ANC ali nastavitve nadzora zvoka iz okolja in preverite, kaj vam najbolj ustreza. Prav tako lahko prilagodite, kako se slušalke obnašajo s prilagoditvijo na dotik ali prilagodite izhod zvoka zvoku ali videu, da kar najbolje izkoristite svojo vsebino, izberete želenega glasovnega pomočnika in še veliko več.


Tehnične podrobnosti:

 • Velikost gonilnika (mm): 10
 • Število mikrofonov: 6
 • Občutljivost gonilnika pri 1kHz/1mW (dB): 100 dB SPL@1 kHz
 • Dinamični frekvenčni odziv (Hz): 20 Hz – 20 kHz
 • Impedanca (ohmi): 16
 • Različica Bluetooth: 5.3
 • Bluetooth profili: A2DP V1.3.2, AVRCP V1.6.2, HFP V1.7.2
 • Frekvenca Bluetooth: 2,4 GHz – 2,4835 GHz
 • Bluetooth posredovana modulacija: GFSK, ?/4-DQPSK, 8-DPSK
 • Moč oddajnika Bluetooth: <15 dBm (EIRP)
 • Čas polnjenja (ure iz praznega): 2
 • Najdaljši čas predvajanja glasbe z izklopljenim ANC (ure): 10
 • Najdaljši čas predvajanja glasbe z vklopljenim ANC (ure): 8
 • Najdaljši čas predvajanja (ur): 40

Spletna stran proizvajalca

JBL Tour Pro 2 TWS brezžične slušalke z mikrofonom, champagne
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...