Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

JBL PartyBox Ultimate prenosni zvočnik 1100W, BT, RGB

JBL PartyBox Ultimate prenosni zvočnik 1100W, BT, RGB

1.503,87 

Dobavljivo

Oznaka: Kategoriji: , Šifra: JBLZV-PARTYBOXULT
Brand:

Dodatne informacije

Teža 42,5000 kg
Dimenzije 51 × 51 × 115 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Ves vrhunski izvirni zvok JBL Pro, ki ga lahko obvladate
JBL PartyBox Ultimate lahko pokrije ogromen prostor – govorimo o dveh košarkarskih igriščih – z vrhunskim izvirnim zvokom JBL Pro. Z dvema gonilnikoma in srednjetonskim zvočnikom zagotavljata glasnejši zvok. Dvojni visokotonski zvočniki in par nizkotonskih zvočnikov pomenijo, da bo več kot dovolj nizkih tonov tudi za najbolj predane oboževalce, medtem ko Dolby Atmos* zagotavlja poglobljene 3D prostorske učinke. To je vrsta grmečega zvoka, ki ga ne boste le slišali, ampak občutili. * Za poslušanje poglobljene glasbe v Dolby Atmos je potrebna naročnina na glasbeno storitev visoke ločljivosti. Preverite naročnine v vaši regiji.


Večdimenzionalna, dinamična svetlobna predstava
Luči, barve, zabava! Spremenite svoj prostor v očarljivo, polno čutno izkušnjo z največjim večdimenzionalnim svetlobnim šovom med vsemi zvočniki za zabave. Ima edinstven učinek zvezdne noči, hladne svetlobne sledi, bliskavice in celo luči, ki projicirajo na vsako površino, na kateri sedi. Vse se sinhronizira z vašo glasbo in ga je mogoče enostavno upravljati prek poenostavljenih, uporabniku prijaznih gumbov na zgornji plošči ali prek aplikacije JBL One.


Wi-Fi in Bluetooth povezljivost
Pretakajte glasbo visoke ločljivosti kamor koli z JBL PartyBox Ultimate, vključno s 3D Dolby Atmos prek Wi-Fi. Sprejemate klic ali brskate po viru? Kar naprej – ne bo prekinil vaše glasbe. Preprosto preklopite na Bluetooth in še naprej uživajte v brezhibnih zvočnih izkušnjah, ne glede na to, ali ste v zaprtih prostorih ali zunaj.


Ročaj in robustna kolesa
Poskrbite za zabavo s širokimi, robustnimi kolesi in ročajem, ki ga je enostavno oprijeti, zaradi česar je ta velik zvočnik presenetljivo enostaven za prenašanje. Preprosta, a učinkovita nastavitev upravljanja kablov poskrbi, da vam kabli nikoli ne bodo v napoto.
*Potreben je AC vhod

IPx4 odporen na škropljenje
Ne glede na to, ali se zabavate s prijatelji na domačem dvorišču ali pijete pijačo ob bazenu, je JBL PartyBox Ultimate odporen proti škropljenju IPX4, tako da vam nikoli ni treba skrbeti, da bo zabava preveč mokra in divja.

Povezava z več zvočniki
Želite še bolj bučen originalni JBL Pro zvok? Stereo par dveh zvočnikov za širši zvočni oder. Za vaše največje dogodke lahko brezžično povežete več PartyBoxov.

Dvojni vhodi za mikrofon in kitaro
V mešanico vključite žive talente. Preprosto je peti in igrati z uporabo kitare in dvojnih mikrofonskih vhodov. Z nastavitvijo EQ za karaoke in vgrajenim svetlobnim prikazom bodo vsi zveneli – in izgledali – kot superzvezdniki.

JBL PartyPad™
Ne glede na to, kako se stvari odvijajo, lahko ustvarite lasten tok zabave z uporabo zabavnih interaktivnih učinkov JBL PartyPad™, ki je priročno nameščen na zgornji plošči PartyBox Ultimate. Tri preprosta dejanja s konicami prstov – dotik, držanje in drsenje – sprostite in remiksirajte zvočne učinke DJ-ja, ki bodo pritegnili vse oči.

Aplikacija JBL One
Z aplikacijo JBL One je lažje kot kdaj koli prej nadzorovati vašo glasbo, prilagoditi nastavitve EQ ter prilagoditi barve in vzorce vaše svetlobne predstave za popolno vzdušje zabave.

Samonastavitev
Ne glede na to, kje ste – v zaprtih prostorih ali zunaj – se bo JBL PartyBox Ultimate samodejno prilagodil okolici vsakič, ko ga vklopite. Tako boste vedno deležni najboljše možne glasbene izkušnje, kamorkoli vas zabava ponese.


Tehnične podrobnosti:

 • Izhodna moč: 1100 W RMS (IEC60268)
 • Vhodna moč: 100 – 240 VAC ~50/60Hz
 • Frekvenčni odziv: 30Hz-20KHz (-6dB)
 • Razmerje med signalom in šumom: >80dB
 • Vrsta kabla: pravokotni AC napajalni kabel (vrsta se razlikuje glede na regijo)
 • Dolžina kabla: 2,0 m
 • Podprti formati: .mp3, .wma, .wav
 • Pretvorniki: 2 x 242 mm (9″) globokotonec, 2 x 120 mm (4,5″) srednjetonski zvočnik, 2 x 74 mm (2,75″) visokotonec
 • Dinamični frekvenčni odziv (Hz): 2400 MHz – 2483,5 MHz
 • Dimenzije (Š x V x G): 455,0 mm x 1049,0 mm x 440,0 mm
 • Neto teža: 39,5 kg
 • USB izhod za polnjenje: 5 V / 2,1 A (maks.)
 • Format USB: FAT16, FAT32
 • Združljivost omrežja 5G Wi-Fi: 802.11a/n/ac/ax
 • Združljivost omrežja 2.4G Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ax
 • Različica Bluetooth®: 5.3
 • Aux-In: 250 mVrms (3,5 mm priključek)
 • Vhod za mikrofon: 20 mVrms
 • Vhod za kitaro: 100 mVrms

Spletna stran proizvajalca

JBL PartyBox Ultimate prenosni zvočnik 1100W, BT, RGB
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...