Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

UGREEN bluetooth 5.1 brezžični oddajnik/sprejemnik 2v1 za TV, Domači avdio sprejemnik, Avtoradio,…

UGREEN bluetooth 5.1 brezžični oddajnik/sprejemnik 2v1 za TV, Domači avdio sprejemnik, Avtoradio,…

19,14 

Dobavljivo

Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,0600 kg
Dimenzije 7 × 1,7 × 16 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Bluetooth oddajnik in sprejemnik 2 v 1:
UGREEN 3,5 mm Bluetooth oddajnik za TV podpira oddajanje in sprejemanje Bluetooth, in sicer način TX in RX. Način RX podpira istočasno uporabo dveh naprav, kot sta avtoradio in domači stereo, medtem ko način TX podpira istočasno uporabo ene naprave, kot sta TV, računalnik.

Bluetooth 5.1 – dlje in hitreje:
Ta brezžični 5.1 USB Bluetooth adapter ponuja 10 m stabilne povezave in podpira kodek SBC ter zagotavlja čist, funkcionalen in prijeten zvok – tako za poslušanje kot za govorjenje.
Opomba: telefonski klici so podprti samo v načinu RX, ne v načinu TX.
Zagotovite si hitrejši prenos za hitro povezljivost kadar koli!

Plug & Play:
Bluetooth USB adapterju 2 v 1 za avto ni treba namestiti gonilnika za nobeno združljivo napravo. Priključiti je treba vrata 3,5 mm in USB-A, nato pa ga lahko neposredno povežete z napravami Bluetooth, kar je zelo enostavno in priročno.

Široka združljivost:
ta 3,5 mm Bluetooth USB adapter za avto je združljiv z napravami z vmesnikoma 3,5 mm in USB A. Način RX se lahko uporablja za avtoradio, domači stereo, zvočni sistem za pretakanje avdio glasbe, ojačevalnik, zvočnik, slušalke, način TX pa za TV, osebni računalnik, namizni računalnik, MP3, MP4, stikalo itd.

Kompakten in prenosen:
Ultra-kompakten majhen USB Bluetooth adapter bi prihranil vaš prostor. Ta brezžični adapter Bluetooth lahko preprosto prenašate naokoli in povsod brez težav zaradi njegove prenosne velikosti in lahke zasnove.