Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Brabantia silikonska podloga za sušenje posode bela 117466

Brabantia silikonska podloga za sušenje posode bela 117466

24,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: BRAGA-117466
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,5060 kg
Dimenzije 32,5 × 29 × 1,2 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Te je pomivanje spravilo ob živce? Pomagamo vam s kolekcijo Sink Side: orodji, s katerimi bo pomivanje posode prijetnejše.

Od posode za ostanke hrane, krtače za posodo, blazinic za čiščenje in krp za posodo do različnih stojal za sušenje, podlog za sušenje in organizatorja za pomivalno korito – ti elegantni pripomočki Sink Side vas spremljajo na vsakem koraku.

Brabantia silikonska podloga za sušenje posode mint. Primerna za vse vrste posode. Narejena iz mehkega, nedrsečega silikona. Vaša delovna plošča ostane suha, saj voda neposredno teče v umivalnik. Enostavna za čiščenje in pranje v pomivalnem stroju. 5-letna garancija in servis.

Narejena iz mehkega, nedrsečega silikona – primerna za posodo, skodelice in celo krhko steklovino. Voda iz posod teče neposredno v umivalnik – vaša delovna plošča ostane suha.Prednosti in lastnosti Idealno za vsa mala opravila pri pomivanju posode. Izdelana iz trpežnega silikona – enostavna za čiščenje in enostavno pranje v pomivalnem stroju varna. 5-letna garancija in servis.

Uradna stran proizvajalca: https://www.brabantia.com/