Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Amazfit Active pametna ura, roza

Amazfit Active pametna ura, roza

154,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategoriji: , Šifra: HUAMM-ACTIVE_02
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,4000 kg
Dimenzije 12 × 5 × 12 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Izjemno lahek in eleganten dizajn:
pametna ura Amazfit Active je kot okras z umom super-računalnika. Počutite se samozavestni in pripravljeni na akcijo, kadarkoli in kjerkoli. Izbirajte med več kot 100 barvitimi možnostmi videza ure in se potopite v živo 1,75-palčno HD AMOLED izkušnjo.

Izjemno dolga 14-dnevna življenjska doba baterije:
Življenje se ne ustavi in ​​se tudi vi ne bi smeli. Ostanite napolnjeni s sestanki, trenutki in kilometri. Če želite slediti svojemu napornemu delovnemu življenju, družabnemu življenju in rutini vadbe, potrebujete energijo; potrebujete Amazfit Active.

Usmerjanje trenerja Zeppa pri vadbi, ki ga poganja AI:
Včasih je najtežji del aktivnega življenja le najti čas. Zepp Coach izkorišča moč umetne inteligence za ustvarjanje načrtov vadbe, ki so prilagojeni vam. Prilagodite svoj urnik, ciljajte na trening, upravljajte okrevanje in razumejte svoj napredek.

5 satelitskih sistemov za določanje položaja in navigacija po poti:
Pametna ura Amazfit Active bo spremljala vsak vaš zavoj po mestnih ulicah in vsako pot, ki jo raziskujete na prostem. Če načrtujete potovanje po neznani poti, preprosto uvozite datoteko poti iz aplikacije Zepp in navigirajte z neverjetno natančnostjo.

Bluetooth telefonski klici in predvajanje glasbe:
Prek povezave Bluetooth z vašim telefonom lahko pametna ura sprejema dohodne klice ali kliče odhodne klice, upravlja kamero in glasbo v telefonu in drugo. Svojo glasbo lahko celo shranite na uro za predvajanje najljubših seznamov predvajanja brez telefona.

Analiza duševne in fizične pripravljenosti:
Pridobite edinstven vpogled v svoje dobro počutje in okrevanje s pripravljenostjo – izračunano na podlagi kakovosti dihanja med spanjem, srčnega utripa med spanjem in temperature.

Predloge za usposabljanje:
ustvarite lastne predloge za usposabljanje, ki vam bodo pomagale ostati osredotočeni na cilj in spremljati svoj napredek.

Sinhronizacija z vašimi najljubšimi zdravstvenimi aplikacijami:
prek aplikacije Zepp lahko povežete in sinhronizirate podatke s svojimi najljubšimi zdravstvenimi in fitnes aplikacijami, kot so Strava, adidas Running, Apple Health, Google Fit, Relive in komoot.

24-urno spremljanje zdravja:
Bodite na tekočem z zdravstvenimi odčitki. Pametna ura nenehno spremlja vaš srčni utrip, kisik v krvi in ​​raven stresa ter vas opozori na nenormalne odčitke.