Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Zunanji disk WD BLACK P10 2TB USB 3.0, črn

Zunanji disk WD BLACK P10 2TB USB 3.0, črn

123,83 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: WDCHD-WDBA2W0020BBK_
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,3300 kg
Dimenzije 3,89 × 15,06 × 10,91 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Zunanji trdi disk WD_BLACK P10 Game Drive za vaše najljubše igre

Zunanji trdi disk WD_BLACK P10 Game Drive nudi vaši konzoli ali računalniku orodja za izboljšanje zmogljivosti, ki jih potrebuje za ohranitev vaše konkurenčne prednosti. Gre za zunanji trdi disk najvišjega razreda, ki je na voljo v kapacitetah do 5 TB, zasnovan posebej za igralce, ki želijo razširiti potencial svoje konzole ali računalnika, tako da shranijo svojo zbirko iger v obliki, ki jo lahko vzamejo s seboj kamor koli. Zdaj, s trdim diskom WD_BLACK P10 Game Drive, lahko svojo igro vodite po svoje.

Raziščite svoj svet Ko se vaša zbirka iger povečuje, boste potrebovali prostor za shranjevanje novih dragocenih naslovov skupaj z dodatnim prostorom za shranjevanje starih priljubljenih. Trdi disk WD_BLACK P10 Game Drive je na voljo v kapacitetah do 5 TB, kar omogoča shranjevanje do 125 iger3, zato vam ni treba odločati, katere igre izbrisati na konzoli ali računalniku, da bi naredili prostor za nove.

Kamor koli greste, vaše igre sledijo Hitro se lotite igre, ne glede na to, kje ste. Z lahkoto prenosna in izjemno vzdržljiva oblika trdega diska WD_BLACK P10 Game Drive vam omogoča, da svojo zbirko vzamete s seboj kamor koli greste. Preprosto ga priključite, prijavite se in že ste pripravljeni igrati katero koli igro iz svoje želene zbirke4.

Zgrajen za boljše Vse, kar gre v naprave WD_BLACK, je posebej zasnovano, da vašo igro popelje še dlje, ne glede na to, kaj igrate. S hitrostmi do 130 MB/s2 in do 5 TB1 dodatnega prostora bo trdi disk WD_BLACK P10 Game Drive ponesel vašo konzolo ali računalnik na nove ravni zmogljivosti, omogočajoč vam, da vozite svojo igro in igrate brez omejitev.

Naša dediščina živi naprej Igralci zaupajo WD_BLACK že vrsto let. Naša misija z WD_BLACK je preprosta: blagovna znamka, posvečena varovanju in izboljšanju vaših iger. Z zanesljivostjo, optimiziranimi pospeški hitrosti, razširitvijo in 3-letno omejeno garancijo lahko prepričano trdite, da bo vaš trdi disk WD_BLACK P10 Game Drive stal ob vas, ko se podajate na pot iskanja videoigričarske veličine.

Zmagajte brez skrbi WD_BLACK spreminja način, kako razmišljamo o premium širitvi shranjevanja in zmogljivosti. Posebej zasnovan za igralce, WD_BLACK P10 Game Drive vaši konzoli ali računalniku zagotavlja zanesljiv dvig zmogljivosti in kapaciteto, kar vam omogoča manj skrbi za strojno opremo in več časa za zmago.

Vmesnik: USB A 3.2 Gen 1
Hitrost prenosa: 5 Gb/s
Kapaciteta: 2B
Barva: črn