Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Slušalke Logitech Zone Wireless MS Teams

Slušalke Logitech Zone Wireless MS Teams

238,83 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: LOGMM-ZONE_WIREL_MS
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,3000 kg
Dimenzije 7,07 × 17,4 × 21 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

MSFT TEAMS ZONE BREZŽIČNO
Slušalke s certifikatom MSFT Teams, ki vam omogočajo delo kjer koli z odličnim zvokom, mikrofonom za izklop zvoka in brezžičnim polnjenjem Qi.

NAREDITI VEČ IZ VSAKEGA DELOVNEGA OKOLJA
Prevzemite nadzor nad svojim akustičnim okoljem z Zone Wireless, posebej zasnovanimi Bluetooth® slušalkami za neprekinjeno komunikacijo in sodelovanje v razburkanem delovnem okolju. Zone Wireless Plus se prek osrednjega sprejemnika poveže z do šestimi brezžičnimi perifernimi napravami Logitech Unifying™.

BOLJŠI FOKUS. OSTANI ZBRAN.
Ko delate doma, je težko ostati osredotočen. Z aktivnim filtriranjem hrupa za zmanjšanje motečega hrupa iz okolice vam brezžične slušalke Zone omogočajo, da se bolje osredotočite na svoje naloge in opravite več dela. Oblikuje vaš osebni otoček miru v morju nadležnega vsakodnevnega hrupa. Še vedno ste v istem delovnem okolju, vendar imate zdaj nadzor nad osebno zvočno izkušnjo.

ODLIČEN TAKO ZA GLASBO KOT POGOVOR
Privoščite si intenzivno zvočno izkušnjo ob poslušanju glasbe. Logitechovi avdio inženirji so se že desetletja specializirali za optimizacijo zvoka slušalk in z Zone Wireless lahko uživate v impresivnih rezultatih, ko poslušate lastno glasbo. Med telefonskimi klepeti in konferencami mikrofon za odpravljanje šumov izolira vaš glas od hrupa okoli vas za jasnejše pogovore. Kontrola stranskega tona vam omogoča, da pravilno prilagodite glasnost svojega glasu.

POTRJENO ZA MICROSOFTOVE EKIPE
Začnite srečanje Microsoft® Teams in odgovorite na klic v Teams z enim dotikom. Ali pa dostopajte do glasovnih funkcij Cortana® z dolgim ​​pritiskom na gumb. Res je tako enostavno. Zone Wireless je certificiran za Teams in zagotavlja brezhibno zvočno izkušnjo v pogovorih, konferencah, klicih in video srečanjih s Teams. Različica Zone Wireless za Teams prav tako v celoti podpira Skype® za podjetja. S pravo opremo lahko učinkovito delate v pisarnah odprtega tipa, doma in drugod.

ENOSTAVNE KONTROLE. ENOSTAVNO RAVLJANJE.
Zone Wireless ponuja preprost in intuitiven vmesnik s funkcijami za prilagajanje glasnosti, predvajanje/začasno ustavitev glasbe in klicanje/končanje klicev. Na nosilcu mikrofona je preklopno stikalo za izklop zvoka in gumbi, ki vklop, aktivno odpravljanje šumov in brezžično združevanje Bluetooth dobesedno v vaših rokah. Brezžične slušalke Zone podpirajo brezžično polnjenje Qi in vključujejo aplikacijo za enostavno nastavitev in neposreden nadzor funkcij slušalk, kot so nastavitev stranskega tona in profili EQ.

UDOBJE VES DAN
Zone Wireless je posebej zasnovan za uporabo vsak dan, ves dan. S silikonom oblazinjen naglavni trak je lahek in ima ravno pravo razmerje pritiska za izjemno udobno prileganje, zaradi katerega pozabite, da nosite visoko zmogljive slušalke. Mehke ušesne blazinice iz umetnega usnja so zaščitne in zračne, zato vam ni pretoplo. Brezžične slušalke Zone takoj absorbirajo zvok, takoj ko jih nadenete, njihova zložljiva oblika pa omogoča preprosto shranjevanje, ko jih snamete.

POVEŽITE SE NA VEČ NAPRAV
Zone Wireless, zasnovan za mobilne delavce, se lahko brezžično poveže z računalnikom, tablico in pametnim telefonom hkrati ter brezhibno preklaplja med povezanimi napravami. Zahvaljujoč brezžičnemu dosegu 30 metrov se lahko prosto gibljete brez prekinitve povezave. Preklapljajte med telefonskimi klici, videokonferencami, glasbo in splošnim blokiranjem hrupa ves dan – vse z istimi slušalkami in odličnim zvokom.

CENTRALNI UNIFYING + AVDIO SPREJEMNIK
Slušalke Zone Wireless Plus lahko uporabljate z do šestimi drugimi brezžičnimi izdelki Logitech Unifying, povezanimi prek istega sprejemnika USB. Ta en sprejemnik se priključi na vrata USB-A vašega računalnika; Zagotavlja zanesljive povezave na razdalji do 10 metrov za miške in tipkovnice ter do 30 metrov za slušalke. Sprejemnik lahko ostane stalno priključen, tako da ga nikoli ne izgubite ali izgubite. Ni vam več treba izbirati med slušalkami, miško ali drugimi zunanjimi napravami – zdaj jih lahko uporabljate vse hkrati.

NEOMEJEN NADZOR Z LOGI TUNE
Odprite mobilno aplikacijo Logi Tune na vašem pametnem telefonu ali Tune Desktop na vašem računalniku, da preprosto nastavite, nadzirate in prilagodite brezžične slušalke Zone. Upravljajte utišanje zvoka, ogled stanja napolnjenosti, prilagajanje nastavitev stranskih tonov in prilagajanje 5-pasovnih kontrolnikov EQ (ali izberite eno od prednastavitev po meri) z elegantne, intuitivne nadzorne plošče. Poskrbite, da bodo vaše slušalke posodobljene, tako da prenesete najnovejšo programsko opremo prek mobilne ali namizne aplikacije.

PRIPRAVLJEN ZA UPORABO
Univerzalno združljiv za uporabo z običajnimi aplikacijami za telefonijo na skoraj vseh platformah in operacijskih sistemih. Poslovna potrdila vključujejo Microsoft Teams in Skype za podjetja, certificirana za Google Meet in Voice™, združljiva z vgrajenimi funkcijami za izklop zvoka za Zoom™, deluje z drugimi priljubljenimi aplikacijami, kot so Cisco Jabber™, BlueJeans in GoToMeeting™ za združljivost in brezhibno integracijo v delovno okolje.

Dimenzije
Slušalke
     Višina: 174,7 mm
     Širina: 176,7 mm
     Globina: 70,7 mm
     Teža: 180,8g

Dimenzije ušesnih blazinic
     Višina: 70,7 mm
     Širina: 70,7 mm
     Globina: 16,4 mm

Brezžični sprejemnik Zone
     Višina: 21,5 mm
     Širina: 13,6 mm
     Globina: 6 mm

Brezžični adapter Zone USB-C
     Višina: 25,2 mm
     Širina: 16,5 mm
     Globina: 9,5 mm
     * Adapter je združljiv samo z brezžičnim Bluetooth sprejemnikom Logitech Zone.

Zone Wireless Plus sprejemnik
     Višina: 35,5 mm
     Širina: 16,2 mm
     Globina: 5,3 mm

Zone Wireless Plus USB-C adapter
     Višina: 106,7 mm
     Širina: 17,5 mm
     Globina: 10,1 mm
     * Adapter je združljiv samo s sprejemnikom Logitech Zone Wireless Plus.

Kompatibilnost
     Deluje z običajnimi aplikacijami za klicanje na skoraj vseh platformah in operacijskih sistemih.

Deluje z računalniki Windows, Mac ali Chrome prek USB-C, USB-A, Bluetooth in iOS ali Android naprav, ki podpirajo Bluetooth.

Tehnične specifikacije
Mikrofoni
     Tip: vsesmerni dvojni mikrofonski niz MEMS
     Frekvenčni odziv: 85 ~ 20KHz @-3dB (MEMS mic frekvenca resp)

Zvočniki
     Frekvenčni odziv (glasbeni način): 30 ~ 13KHz @ -10dB
     Frekvenčni odziv (pogovorni način): 100 ~ 8KHz preko TIA920
     Zvočna skladnost: skladno z EN 50332

Baterija
     Vgrajena baterija (litij-ionska)
     Življenjska doba baterije (čas pogovora): 14 ur (ANC vklopljen), 15 ur (ANC izklopljen)
     Življenjska doba baterije (čas poslušanja): 14 ur (ANC vklopljen), 16 ur (ANC izklopljen)

Polnjenje
     Brezžični polnilec Qi z omogočenim brezžičnim polnjenjem 3Qi je naprodaj ločeno.
     Polnilni kabel USB-A do C: 130 cm 4Na voljo samo za Zone Wireless.

Brezžično
     Različica Bluetooth: 5.0
     Brezžični doseg: do 30 m (odprto vidno polje)

Slušalke Logitech Zone Wireless MS Teams
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...