Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

KOLINK OBSERVATORY LITE MESH ATX RGB osvetljeno ohišje, belo

KOLINK OBSERVATORY LITE MESH ATX RGB osvetljeno ohišje, belo

104,01 

Na zalogi

Oznaka: Kategorije: , , , Šifra: KOLOH-OBSERVATORYLW
Brand:

Dodatne informacije

Teža 7,0000 kg
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Izkusite povsem novo ohišje Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Mid-Tower. To klasično ohišje Kolink je zdaj na voljo v mat beli barvi. S svežo novo estetiko ima to ohišje ATX vse funkcije, ki jih imamo radi, vključno s štirimi vnaprej nameščenimi ventilatorji ARGB in podporo za GPE do dolžine 335 mm. Mrežasta sprednja stran in stranska plošča iz kaljenega stekla delujeta kot popolna predstavitev za vašo vrhunsko strojno opremo in osvetlitev RGB. Ustvarite drzen igralni računalnik s Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matte White.

Ohišje ATX mid-tower s sprednjo stranjo iz polne mreže in stranskimi ploščami iz kaljenega stekla
Štirje vnaprej nameščeni 120 mm ARGB PWM ventilatorji
Vključuje zvezdišče RGB in daljinski upravljalnik za nadzor učinkov in hitrosti ventilatorja
Podpora za matično ploščo ATX, 335 mm dolg GPE in 160 mm visok CPE hladilnik
Odstranljivi filtri za prah in šesterokotno prezračevanje po celotnem ohišju

Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matte White je srednje visoko ohišje za računalnik z drzno estetiko. Tako kot njegov predhodnik je notranjost v celoti črna za brezhibno integracijo kablov, vendar je zunanja lupina sveža, sveža bela. To je močno in vzdržljivo ohišje, izdelano iz jekla, ki je poudarjeno z mrežasto ploščo na sprednji strani in oblogo iz kaljenega stekla na strani. Še več, zgornji del ima tudi mrežasto ploščo s šesterokotnimi izrezi za odlično prezračevanje in stil.

Za povečanje naravnega zračnega toka iz mrežaste obloge ima Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matte White štiri vnaprej nameščene ventilatorje. Vsak s premerom 120 mm, trije so nameščeni na sprednji strani, zadnji ventilator pa je nameščen na zadnji plošči. Te ventilatorje, opremljene z živimi RGB LED diodami, je mogoče prilagoditi hitrost zahvaljujoč priloženemu ventilatorskemu pestu in RGB daljinskemu upravljalniku – ki prav tako nadzoruje svetlobne učinke. Druga možnost je, da lahko te ventilatorje povežete z matično ploščo in jih upravljate prek nje.

Obstaja dodatna podpora za ventilatorje in radiatorje v ohišju Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matte White. Na sprednjo ploščo lahko namestite dva 140 mm ventilatorja ali 280 mm radiator namesto vnaprej nameščenih modelov. Poleg tega zgornja plošča podpira dva 120 mm. Da na vašem igralnem računalniku ne bo prahu in umazanije, so na zgornji plošči in v ohišju napajalne enote nameščeni magnetni filtri. Enostaven za odstranitev, lažji za čiščenje, vaš igralni računalnik bo ostal hladen in brez prahu.

Čeprav je po imenu morda »lite«, Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matte White mid-tower ohišje ponuja dovolj podpore za vso vašo igralno strojno opremo. Za začetek lahko to ohišje računalnika sprejme matično ploščo ATX, Micro-ATX ali Mini-ITX s sedmimi razširitvenimi režami za podporo napravam, nameščenim v režah PCIe. Za vaš GPE je prostor za modele do 335 mm. Vendar upoštevajte, da se ta razdalja zmanjša na 310 mm, če uporabljate hladilni sistem AIO.

Pod pladnjem za matično ploščo je namenski ohišje napajalne enote, ki lahko sprejme napajalnike ATX do dolžine 180 mm. Še več, v tem predelu je vključena kletka za pogon, ki lahko podpira dva 2,5-palčna ali 3,5-palčna pogona za shranjevanje. Obstaja tudi podpora za nadaljnja dva dodatna 2,5-palčna SSD diska na pladnju matične plošče.

Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matte White Mid-Tower ohišje, nameščeno na sprednji strani zgornje plošče, ima popolnoma opremljeno V/I ploščo. To vključuje dva priključka USB 2.0 in enega USB 3.0, priključek za avdio vhod in izhod ter stikalo RGB/Reset.

Povsod v Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matte White je inteligentna napeljava kablov, tako na pladnju matične plošče kot na ohišju PSU. Še več, za pladnjem matične plošče je namenski 30-milimetrski prostor za nalaganje kablov okoli ohišja. Tako je upravljanje kablov preprosto in enostavno, medtem ko je zgradba vašega računalnika videti čista.


Tip ohišja
: Gaming midi tower
Plošče: mini ITX / ATX / Micro ATX
Barva: bela
Napajalnik: brez
Prostor za pogone: 3.5″ x2 (interni) ; 2.5″ x3 (interni)
Sprednji priključki 2x USB 2.0 / 1x USB 3.0 & HD Audio In/Out
Ventilator:
Spredaj: 3x 120mm silent fan (3x vključen ARGB fan)
Zadaj: 1x 120mm silent fan (1x vključen ARGB fan)
Zgoraj: 2x 120/140mm silent fan (opcijsko)

Radiator:
Spredaj: 1x 280mm (opcijsko)
Material: Kovina, plastika, in kaljeno steklo
Dimenzije: 400 x 190 x 440 mm
Dodatno: RGB osvetlitev, prozorna stranica, podpira montažo grafične kartice (do dolžine kartice 335mm), podpira montažo CPU hladilnika do višine 160mm, fan controller and remote controller.

KOLINK OBSERVATORY LITE MESH ATX RGB osvetljeno ohišje, belo
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...