Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

SONGMICS pisarniški stol OBN37BKV2

SONGMICS pisarniški stol OBN37BKV2

92,20 

Na zalogi

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: SONDV-OBN37BKV2
Brand:

Dodatne informacije

Teža 13,0000 kg
Dimenzije 58,5 × 29 × 60 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

SONGMICS pisarniški stol, pisarniški stol, mrežasti vrtljivi, ergonomski računalniški stol, ledvena podpora, nihajoči, sedež 53 cm, zložljivi nasloni za roke, črn OBN37BK

Odkrijte popolno udobje in funkcionalnost v našem ergonomskem pisarniškem stolu! Njegovo naslonjalo v obliki črke S nežno objame vaš hrbet, medtem ko nastavljiva oblazinjena ledvena opora zagotavlja optimalno podporo, kar zmanjšuje utrujenost tudi po dolgem delovnem dnevu.

S prilagodljivo višino sedeža in ledvene opore ter zložljivimi nasloni za roke se prilagodi vašim individualnim potrebam. Inovativna funkcija vrtenja (90°-105°) omogoča sprostitev, ne da bi zapustili stol.

Sedež je oblikovan z 6 cm debelo kakovostno peno, ki zagotavlja ravnotežje med udobjem in podporo. Mehka 53 cm široka sedežna blazina blaži pritisk, medtem ko kakovostna dihajoča tkanina omogoča udobno sedenje v vseh letnih časih.

Vaša varnost je naša prednostna naloga. Stol je bil testiran in prenese obremenitev do 120 kg. Plinska jeklenka je prestala strog 120.000-kratni varnostni preskus pri SGS, zagotavljajoč brezskrbno uporabo. Podlaga pa je prestala zahteven preskus statičnega tlaka pri impresivni teži 1 136 kg.

Zavorna funkcija na kolescih zagotavlja stabilnost med dvigovanjem, medtem ko se ob sedenju samodejno odklenejo, kar omogoča nemoteno premikanje po prostoru. Koleščki so bili preizkušeni v več kot 100.000 cikličnih preskusih, zagotavljajoč trpežnost in varnost. Dovolite, da naš ergonomski pisarniški stol postane nepogrešljiv del vaše delovne rutine!

SONGMICS pisarniški stol OBN37BKV2
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...