Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

System Shock (Playstation 5)

System Shock (Playstation 5)

45,37 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 4020628644208
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

System Shock je popolna predelava revolucionarne izvirne igre iz leta 1994, ki združuje kultno igranje s povsem novimi HD-vizualnimi podobami, posodobljenim upravljanjem, prenovljenim vmesnikom ter povsem novimi zvoki in glasbo; v njej je celo izvirni glas igralca SHODANA, enega najbolj kultnih zlobnežev v igrah. Bodite priča ponovnemu rojstvu ene največjih in najvplivnejših iger, kar jih je bilo kdaj ustvarjenih.

Spoznajte SHODANA. Psihotična umetna inteligenca je prevzela nadzor nad postajo Citadela in posadko spremenila v vojsko kiborgov in mutantov; zdaj namerava enako storiti tudi na Zemlji. Raziskati in se prebiti morate skozi globine vesoljske postaje, ki se je znašla v peklu. Ustavite SHODAN in preprečite uničenje človeštva.

Glavne značilnosti: – Boj na smrt v globinah vesolja- Soočite se s silami umetne inteligence, ki je pobesnela- Izboljšajte svoje spretnosti in se prilagodite, da se boste lahko spopadli s sovražniki- Odkrijte nelinearno zgodbo, ki se odvija v lastnem tempu- Vstopite v kibernetski prostor, da vdrete v sistem in odprete druge poti- Inovativen umetniški slog združuje retro dizajn prihodnosti s sodobno tehnologijo