Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 (Playstation 4)

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 (Playstation 4)

68,06 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 4012927105771
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 združuje sam začetek igralne izkušnje METAL GEAR v enem samem paketu. Infiltrirajte se v sovražnikove trdnjave po vsem svetu, dokončajte svoje misije s skrivanjem in doživite vznemirljivo filmsko zgodbo serije METAL GEAR.

 

Vol. 1 vsebuje izvirne naslove in začetek serije METAL GEAR: Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (vključno z misijami VR/Special Missions), Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (različica HD Collection), Metal Gear Solid 3: Snake Eater (različica HD Collection) in še veliko dodatne vsebine! Zbirka vključuje klasične različice iger z minimalnimi popravki avtorsko zaščitenih vsebin. Regionalne različice naslovov so na voljo kot dodatni prenosi. Bonus vsebine vključujejo prvi naslov iz serije METAL GEAR, knjigo scenarijev z besedilom v igri za vsak naslov in glavno knjigo s podrobnostmi o zgodbi in likih.

 

V dodatno vsebino zbirke METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 bosta vključena tudi dva digitalna grafična romana, ki ju je ustvaril večkrat nagrajeni ilustrator Ashley Wood. Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel je v celoti opremljen digitalni strip z zvočnimi vložki, ki prikazuje dogodke iz igre Metal Gear Solid s pomočjo čudovitih dinamičnih animiranih panelov, sledi pa mu Metal Gear Solid 2: Digital Graphic Novel, ki razširja dogodke iz nadaljevanja.