Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Human: Fall Flat – Dream Collection (Playstation 4)

Human: Fall Flat – Dream Collection (Playstation 4)

34,03 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 5056635603449
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

Human: Fall Flat je zabavna, lahkotna fizikalna ploščad v svetu lebdečih sanjskih pokrajin, ki jo je mogoče igrati samostojno, v lokalni kooperaciji z razdeljenim zaslonom za največ dva igralca ali z največ 8 igralci na spletu za še več smeha!

Vsaka sanjska stopnja ponuja novo okolje, po katerem se lahko premikate, od dvorcev, gradov in azteških pustolovščin do zasneženih gora, srhljivih nočnih pokrajin in industrijskih lokacij. Številne poti skozi vsako raven in popolnoma igrive uganke zagotavljajo, da bosta raziskovanje in iznajdljivost nagrajena.

Seveda pa zaradi vratolomnih gibov vašega človeka stvari niso enostavne in ne glede na to, ali skačete, plezate, prenašate ali se gugate, se lahko stvari zlahka zapletejo – z zelo smešnimi posledicami. 

Če vaš človek pade z vrvi, napačno oceni ploščad ali ga celo prijatelj potisne s pečine, se nikar ne bojte: preprosto bo padel nazaj v sanje in bo pripravljen poskusiti znova in znova.

Še več, redne brezplačne izdaje stopenj pomenijo, da zabavi ni videti konca!  Dream Collection (zbirka) vsebuje 23 odličnih ravni.  Prodanih več kot 40 milijonov iger v vseh formatih!