Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

EA SPORTS: FC 24 (Playstation 5)

EA SPORTS: FC 24 (Playstation 5)

56,72 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 5030935125122
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

Pridružite se klubu

EA SPORTS FC 24 je nova era svetovne nogometne igre: več kot 19.000 polno licenciranih igralcev, več kot 700 ekip in več kot 30 lig igra skupaj v najbolj pristni nogometni izkušnji, kar jih je bilo kdaj ustvarjenih.

Občutite bližino igre s tremi najsodobnejšimi tehnologijami, ki na vsaki tekmi zagotavljajo neprimerljiv realizem: HyperMotionV**, PlayStyles, ki jih je optimizirala Opta, in revolucionarni Frostbite Engine.

HyperMotionV zajame igro, kakršna se resnično igra, in uporablja prostorske podatke iz več kot 180 profesionalnih moških in ženskih tekem, kar zagotavlja, da gibanje v igri natančno odraža resnično dogajanje na igrišču.

PlayStyles razsežnosti športnikov interpretirajo podatke iz Opta in drugih virov v značilne sposobnosti, ki povečajo realizem in individualnost vsakega igralca. Revolucionarni pogon Frostbite™ Engine zagotavlja realistične podrobnosti igre, kar prinaša novo raven poglobitve na vsaki tekmi.

Razvijajte klubske legende in izboljšajte svoje igralce s povsem novimi razvojnimi možnostmi Ultimate Team™ Evolutions ter pozdravite ženske nogometašice na igrišču skupaj z moškimi, ko oblikujete svojo sanjsko enajsterico. Ustvarite svojo zgodbo v Managerju in karieri igralca ter se pridružite prijateljem na igrišču z navzkrižnim igranjem*** v Clubs in VOLTA FOOTBALL.

Prednaročite* EA SPORTS FC 24 Standard Edition pred 29. septembrom in prejmite:

– Cover Star Loan player dodatek (10 tekem)

– 2 ambasadorska Loan Player pick dodatka (izberete 1 moškega in 1 žensko za 5 tekem)

– odklenjeno igralno mesto PlayStyles v klubih

– dodatne osebnostne točke igralca v karieri igralca

– trenerja s 5 zvezdicami, ki je na voljo za uporabo v karieri menedžerja

Z igranjem do 1. novembra pridobite status ustanovitelja*.