Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Dead Island 2 – Day One Edition (Playstation 4)

Dead Island 2 – Day One Edition (Playstation 4)

79,41 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 4020628681708
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

Po Los Angelesu se širi smrtonosen virus, ki ljudi spreminja v krvoločne zombije. Mesto je pod karanteno in vojska se je umaknila. Sami pa ste več kot le imuni na virus, temveč se naučite, kako uporabiti bolezen v sebi. Prihodnost človeštva je odvisna le od vas vi in še nekaj odpornežev, med iskanjem resnice za izbruhom pa voste izvedeli kdo – ali kaj – ste.

Priljubljena zombijska saga se vrača in z njo edinstvena zasnova groze, črnega humorja in obešenjaškega pobijanja zombijev. Dead Island 2 se odvija širom okrvavljenega LA-ja, v katerem boste srečali odbite like, na podrobno krvav način pobili cele horde sovražnikov in postali največji zomboklavec. 

·         Raziščite HELL-A: Dead Island 2 vas popelje v najbolj znamenite lokacije v Mestu angelov, od Beverly Hills do Venice Beach, ki jih zdaj preveva groza.

·         Peskovnik neusmiljenega obračunavanja od blizu: kri brizga, da je veselje, in za prebijanje skozi horde imate na razpolago številna orožja.

·         Različni liki: na razpolago je šest samosvojih likov, in vsak ima lastno osebnost ter dialoge. Vsakega pobijalca lahko podrobno prilagodite in naknadno v trenutku spremenite konfiguracijo veščin.

·         Zombijska apokalipsa: po tej inačici Los Angelesa mrgoli življenjskih zombijev, ki se realistično odzivajo. Vsak ima lastne mutacije, napade in na stotine vizualnih variant.

·         Kinematografska sodelovalna pustolovščina: Dead Island 2 nudi obilico vznemirljivih nalog, nore like in namenoma ceneno zgodbo. Igro boste zagotovo hoteli preigrati vsaj še enkrat, vdelan pa je tudi sodelovalni način za do tri igralce, kjer ubogi zombiji padajo kot pokošeni!

Prednaročite zdaj in prejmite paket Memories of Banoi. 

Vsebuje dve edinstveni orožji in posebno kartico spretnosti, ki slavi izvirno igro Dead Island – nepogrešljiv dodatek k arzenalu vsakega morilca zombijev. 

Paket Memories of Banoi Pack vsebuje: 

– Banoi War Club

– Bejzbolsko palico Memories of Banoi

– Kartico spretnosti osebnega prostora