Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

TaoTronics TT-DL069 namizna svetilka srebrna

TaoTronics TT-DL069 namizna svetilka srebrna

64,78 

Samo še 2 na zalogi

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: TAOTR-TT-DL069
Brand:

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg
Dimenzije 11,43 × 53,59 × 16,51 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Zakaj bi izbrali prav model DL069?

Vrtljiva roka in glava svetilke sta izdelani iz trpežne plastike in aluminijeve zlitine. Energijsko učinkovita LED Namizna svetilka TT- DL069 vam pomaga zmanjšati račun za elektriko do 75 %.

Glava in telo svetilke sta izdelana iz vrhunske zlitine z anodiziranim aluminijem, ki zagotavlja boljšo razpršitev toplote in daljšo življenjsko dobo.

Izberite svoje razpoloženje Upravljanje na dotik s 5 barvnimi načini (temperaturami), s katerimi lahko izberete pravo raven svetlosti glede na svoje potrebe. Nastavljiva glava se lahko obrne za 90 stopinj v levo in desno ali za 135 stopinj navzgor in navzdol, da osvetljuje v želeni smeri.

Več kot svetilka!

Koristno je, da imate polnilec čim bolj pri roki.  

Poleg polnilnega priključka USB lahko brezžično polnite večino pametnih telefonov, ki so združljivi s tehnologijo QI.   Z močjo 7,5 W za iPhone X, 8 in 8 Plus, XR, XS in XS MAX ter 10 W za Galaxy S9, S9+, S8, S7 in Note 8 ter številne druge naprave.

Barva: bela, srebrna

Vsebina paketa: 1x svetilka LED, 1x napajalnik, 1x uporabniški priročnik, 1x krpica za čiščenje.

Priključki: 1x USB, 1x brezžični Funkcije: 1x USB, 1x brezžični:  VKLJUČITEV / IZKLJUČITEV SVETLOBE, zložljiva zasnova, nastavljiva jakost, 7 jakosti 5 načinov svetlobe, nastavljiva intenzivnost

Višina: 42 cm

ŠTEVILO SVETLOBNIH IZVODOV: 1: 1 TIP VODILCA: LED MOČ: 9W

Uporaba: stikalo za uporabo: pisarna, otroška soba, spalnica, notranjost

STIL: sodoben SVETLOBA: 350 lm

Pridobite idealno svetlobo brez utripanja, kot nalašč za čas, ko želite brati knjigo, se učiti ali delati v pisarni. Prilagodljiva osvetlitev TaoTronics TT-DL069 LED svetilka z brezžičnim polnjenjem in zaščito oči ima 5 barvnih načinov, vsak s 7 stopnjami svetlosti.

Svetilka si zapomni zadnje nastavitve svetlosti in jih ponastavi, ko jo znova vklopite, tako da prihranite čas in vam ni treba vsakič prilagajati nastavitev.

Sodobna zasnova saj se prilega vsem vrstam dekorja, vključno s pisarno ali spalnico.

Opomba: Pred polnjenjem telefona prek vgrajenega brezžičnega polnilnika je priporočljivo odstraniti kovinska ohišja / kovčke in vse druge kovinske ali magnetne predmete na zadnji strani telefona, saj se lahko pregrejejo in poškodujejo telefon. Gumbi na dotik- s prsti drsite po ploščici za dotik, da nastavite želeno svetlost in način osvetlitve.   Veliko bolj priročno in lažje v primerjavi s klasičnimi gumbi.