Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

SONOFF Wi-Fi pametno stikalo MINIR4M

SONOFF Wi-Fi pametno stikalo MINIR4M

30,87 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: SONSH-6920075740516
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,0300 kg
Dimenzije 4,26 × 2 × 4,26 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

 • Združljivost z Matter: SONOFF MINIR4M je naprava s certifikatom Matter, lahko deluje z drugimi znamkami končnih naprav Matter in se integrira v platforme, ki podpirajo Matter, kot so Alexa, Apple Home, Google Home itd. Nadzor vseh pametnih naprav prek ene aplikacije je ni več fantazija.
 • Mini velikost: Mini velikost MINIR4M se prilega različnim montažnim dozam, vključno z najmanjšo vrsto 86/EU.
 • Nadzor zunanjega stikala: MINIR4M se lahko enostavno poveže s trenutnim stikalom, stikalom za izhod na vratih, stikalom SPDT, stikalom za zapah in celo senzorji suhih kontaktov.
 • Način odklopa releja: MINIR4M ima način »odklopa releja«, kar pomeni, da sta stanja zunanjih stikal in releja ločena, tako da upravljanje gumba zunanjega stikala ne bo vplivalo na stanje releja.
 • Varno in zanesljivo: MINIR4M je pridobil certifikate TÜV, CE in FCC, kar zagotavlja večjo varnost in zanesljivost vaše uporabe.


Močnejša združljivost in interoperabilnost

Naprave SONOFF s certifikatom Matter lahko prepoznajo in delujejo z drugimi znamkami končnih izdelkov iz materije, te naprave so na voljo na vseh platformah, ki podpirajo Matter. Integrirate jih lahko v želene aplikacije, kot so Apple Home, Google Home in Alexa itd. Upravljanje vseh pametnih naprav prek ene aplikacije ni več fantazija.


Hitrejše in zanesljivejše lokalne povezave

Naprave s certifikatom Matter podpirajo lokalno komunikacijo v domačem omrežju, tudi če ni povezave s strežnikom, vse naprave s certifikatom Matter v vašem lokalnem omrežju še vedno delujejo normalno.


Mini kot kdaj koli prej, prilagaja se različnim škatlam

Povsem nov izdelek, ki tradicionalna stikala spremeni v pametna stikala, avtomatizira luči in elektronske naprave. Je 40% manjši od MINIR2, prilega se različnim montažnim dozam, vključno z najmanjšimi evropskimi standardi.


Odklopite rele

»Odklopi rele« pomeni, da sta stanja zunanjih stikal in releja ločena, tako da upravljanje gumba zunanjega stikala ne bo vplivalo na stanje releja. Kot spodaj, pametna luč ne bo brez povezave, potem ko omogočite »Odklopi rele«, in lahko aplikacija upravlja pametne luči.


Preoblikujte svoja stikala z brezhibno združljivostjo

Enostavna povezava s trenutnim stikalom, stikalom za izhod na vratih, stikalom SPDT, stikalom za zapah in celo s senzorji suhega kontakta.


Nastavite časovnike
Samodejno vklopite/izklopite svoje naprave.

Rich Logs
Snemanje sprožilcev naprav, vključno s sprožilci
zunanjih stikal itd.

Glasovni nadzor
Osvobodite roke in upravljajte naprave z enim ukazom.


Dodatna zaščita – stanje zakasnitve vklopa

Če se napajanje po izpadu elektrike ponovno vzpostavi, nastavite nekatere naprave tako, da zakasnijo izvedbo stanja vklopa. Izogibajte se hkratnemu vklopu vseh naprav, kar povzroči, da bi visoki tokovi poškodovali naprave in povzročili potencialno varnostno nevarnost.


Enostaven za namestitev in uporabo

Dve metodi seznanjanja, ki ju lahko izberete, prva je dodajanje naprav prek APLIKACIJE eWeLink. Drugi je »metoda združevanja Matter«, ki jo je mogoče dodati z aplikacijami, združljivimi z Matter, kot so aplikacija Alexa, aplikacija Apple Home in aplikacija Google Home.


Navodila za ožičenje


Tehnične podrobnosti:

 • Električna vrednost: 100–240 V AC 50/60 Hz 10A Max
 • Največja obremenitev: 2400 W
 • Brezžična povezljivost: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
 • RF 433MHz: Ne
 • Deluje z: Amazon Alexa, Google Assistant
 • DIY način: Ne
 • Certificirana skladnost: CE, FCC, RoHS
 • Delovna temperatura: -10°C~40°C
 • Delovna vlažnost: 5% – 95% RH brez kondenzacije
 • Dimenzije: 39.5x33x16.8 mm

Spletna stran proizvajalca