Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Aqara notranja kamera E1 (CH-C01E)

Aqara notranja kamera E1 (CH-C01E)

83,83 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: AQASH-0047
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg
Dimenzije 6,9 × 10 × 6,9 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Sodobna in varčna kamera z avtomatizacijo pametnega doma in naprednimi omrežnimi tehnologijami

Kamera Aqara E1 je cenovno ugodna, vendar pripravljena kamera s poudarkom na funkcijah avtomatizacije pametnega doma in podpori ekosistema. Opremljena je z najnovejšimi omrežnimi tehnologijami, kot je Wi-Fi 6, in znatno zmanjša število lažnih alarmov z vgrajenim lokalnim zaznavanjem in sledenjem osebam na osnovi umetne inteligence.

Združljivost z ekosistemi pametnega doma

Kamera Aqara E1 se integrira z ekosistemi tretjih oseb, kot so Apple Home, Google Home in Amazon Alexa. Podpira Apple HomeKit Secure Video, ki zagotavlja zasebno analizo in šifriranje zajetih videoposnetkov na napravah Home Hub (Apple TV ali HomePod) in varno shranjevanje v iCloud (Home Hub in naročnina sta potrebna). Z naročnino na iCloud lahko dostopate do zadnjih 10 dni dejavnosti iz ene ali več kamer.


Jasnejša, bolj naravna slika s funkcijo premikanja in nagibanja

Zajemite vse podrobnosti v osupljivi ločljivosti 2K. Kadar koli spremljajte dogodke v realnem času pred kamero. Poskrbite za varnost in dobro počutje svojih otrok ali jih preverite, če potrebujejo pomoč ali imajo kakšne težave. Kamera ponuja tudi dvosmerno zvočno komunikacijo in funkcijo nočnega vida. Tudi na velikih območjih lahko še vedno uporabljate funkcijo PT (pan and tilt) za sledenje in snemanje s 360° perspektivo gledanja.

Izboljšave zasebnosti

Kamera Aqara E1 ima način zasebnosti, ki lahko obrne kamero v določen položaj, uporabniki pa lahko prilagodijo kot zasuka in izklopijo kamero. Prav tako lahko skrijete določena področja v okvirju. E1 prvič uvaja funkcijo za onemogočanje snemanja zvoka ali izklop mikrofona, ročno ali z avtomatizacijo. Poleg tega E1 ponuja podporo za WPA3, s čimer izboljša varnost za boljšo zaščito zasebnosti in zmanjša potencialne ranljivosti.


24/7 snemanje in več načinov shranjevanja

Snemanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vam pomaga kadar koli preveriti, kaj je v vašem domu, in zagotavlja brezskrbnost ves čas. Vendar boste morali vstaviti kartico Micro SD (ni priložena). Ni vam treba skrbeti, da bo dolgotrajno snemanje povzročilo težave pri shranjevanju videa, saj lahko po potrebi izbirate med kartico SD ali plačljivo shrambo v oblaku (z enim dnevom brezplačne uporabe). Več možnosti lokalnega shranjevanja ali shranjevanja v oblaku daje uporabnikom bolj raznoliko izbiro in odpravlja omejitve.

Zaznavanje lokalnih oseb v avtomatizaciji

Kamera Aqara E1 lahko prepozna človeške oblike in posname sledilne posnetke pri 350 stopinjah. Poleg tega lahko še vedno doseže integracijo z več pametnimi napravami, ki temeljijo na ekosistemu Aqara prek sledenja osebam z umetno inteligenco. Na primer, ko E1 zazna nekoga na hodniku, lahko prižge luči. Ko senzorji vrat in oken na vhodnih vratih zaznajo odprtino, se E1 obrne v določen položaj, da posname natančno sliko.


Uporabniku prijazna namestitev in konfiguracija

Zahvaljujoč omrežni tehnologiji Bluetooth MagicPair je povezava E1 stabilna in učinkovita. Poleg tega je dosegel certifikat Wi-Fi 6. Kamera podpira vodoravno in obrnjeno namestitev, zahvaljujoč 1/4-palčnemu navojnemu nastavku in montažnemu podstavku z vijaki. Uporablja tudi napajalni vmesnik USB-C.

Nastavitve po meri
Podpira do 50 pogosto uporabljenih nastavitev lokacije, kar vam omogoča ustvarjanje 15-sekundnih video posnetkov s časovnim zamikom in nalaganje melodij zvonjenja po meri. S pomnilnikom ob izklopu ne boste zamudili družinskih trenutkov po izpadu električne energije in ponuja samodejno vrnitev.


Tehnične podrobnosti:

 • Model: CH-C01E
 • Ločljivost videa:2K
 • Video kodiranje: H.264
 • Vrata: USB-C
 • Vhodna moč: 5V 2A
 • Vidni kot: 101° (diagonalno)
 • Brezžični protokoli: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n/ax 2,4 GHz, Bluetooth 5.2
 • Dimenzije: 69 × 69 × 104 mm
 • Delovna temperatura: -10 °C ~ 45 °C
 • Delovna vlažnost: 0 ~ 85 % RH, brez kondenzacije
 • Lokalni pomnilnik: kartica Micro SD (ni priložena). Podprt je RAZRED 4 ali višji, do 512 GB prostora za shranjevanje

Kaj je v škatli

 • Kamera E1 × 1
 • Uporabniški priročnik × 1
 • Kabel USB-A na USB-C × 1
 • Plastična podlaga × 1
 • Komplet vijakov × 1

Spletna stran proizvajalca

Aqara notranja kamera E1 (CH-C01E)
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...