Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Aqara gonilnik za senčila E1 AM023GLW01

Aqara gonilnik za senčila E1 AM023GLW01

61,85 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: AQASH-0025
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,4000 kg
Dimenzije 18 × 4,7 × 8,7 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Barva: Bela
Model: RSD-M01
Brezžični protokol: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4
Dimenzije: 42×37×165 mm (1,69×1,52×6,89 in.)
Delovna temperatura: -10 °C ~ 55 ℃ (14 °F ~ 131 °F)
Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % relativne vlažnosti, brez kondenzacije
Kaj je v škatli: Aqara gonilnik za senčila E1 × 1, vijak × 2, raztezna cev × 2, dvostranski lepilni trak × 1, rezervna vrtljiva plošča × 3, kabel USB-C na USB-A × 1
Tip baterije: Litijeva baterija (ni zamenljiva)
Vhodna moč: 5V⎓1A
Skupna poraba energije: 5W

Za delovanje potrebuje Zigbee Aqara HUB.

Aqara Roller Shade Driver E1 uporablja Zigbee 3.0, ki ima boljšo stabilnost, združljivost in več funkcij.

Podprti so Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant in IFTTT. Prosimo, posodobite vdelano programsko opremo na najnovejšo različico vdelane programske opreme za uporabo.

Enostavna namestitev

Preprosto privijte Aqara Roller Shade Driver E1 na steno, pritrdite adapter in vstavite kabel vašega rolerja. Upoštevajte, da se lahko uporablja samo za rolete z debelino plastične/kovinske kroglice med 3-6 mm. (Priložena sta 2 vijaka, 2 ekspanzijski cevi in ​​1 dvostranski lepilni trak).

Dolga življenjska doba baterije

Ni vam treba skrbeti za polnjenje vsak teden. Aqara Roller Shade Driver E1 ima 2-mesečno življenjsko dobo baterije, kar je več kot dvakrat več kot pri drugih podobnih izdelkih. Za polnjenje naprave se uporablja najbolj vsestranska vrata Type-C. (kabel USB-C na USB-A je priložen)

Vnaprej nastavljen urnik in položaj

Nastavite urnik glede na svoje potrebe in vaša senčila se bodo samodejno odprla ali zaprla na določen položaj ob določenem času. Na primer, lahko prosto nastavite čas, ko se zbudite, zapustite dom, prispete domov in spite.

Home Automation

Z gonilnikom Aqara Roller Shade Driver E1 in drugimi napravami za pametni dom Aqara (potreben je Aqara Hub M2 ali Camera Hub G2H) lahko uživate v popolnoma avtomatiziranem pametnem domu brez ročnega upravljanja. Na primer, senčnik se samodejno zapre, če greste ven, če senzor gibanja Aqara 10 minut ne zazna gibanja ali senzor za vrata in okna Aqara zazna, da so vrata zaprta.

Opomba: Priporočena največja teža rolete: 3 kg * Čeprav lahko motor prenese večje obremenitve, lahko povzročijo krajšo življenjsko dobo baterije ali nestabilno delovanje.