Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

RENPHO Pametni merilni trak za merjenje telesne teže

RENPHO Pametni merilni trak za merjenje telesne teže

34,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: RENGA-R-Y002-BK
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,1800 kg
Dimenzije 10,2 × 5,1 × 15,3 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Pametni merilni trak za telo RENPHO se ponaša z velikim zaslonom, na katerem lahko natančno izmerite 12 različnih delov telesa.

To pomeni, da lahko merite ne le običajne sumljive dele, kot sta pas in boki, temveč tudi ciljne dele, kot so bicepsi, teleta, prsni koš, vrat in še več. To je popolna rešitev za merjenje telesne pripravljenosti.

Dva načina merjenja:
Ta pametni merilni trak ponuja dva priročna načina. V splošnem načinu lahko preprosto izmerite 12 delov telesa. V načinu Priljubljeno lahko dodate najpogosteje merjena področja za hiter dostop in še bolj priročno uporabo. Prilagaja se vašim merskim navadam.

Brezhibna integracija aplikacij
Sinhronizacija meritev z aplikacijo RENPHO Health App je enostavna. Ta aplikacija, ki se uporablja tudi pri tehtnicah RENPHO, zagotavlja, da so vaši podatki takoj na voljo za celovito spremljanje napredka. Vizualizirajte svojo pot z intuitivnimi grafi za analizo trendov in spremljanje ciljev. To je vaš osebni spremljevalec za telesno pripravljenost v vašem žepu.

Prilagojena izkušnja
Prilagodite interakcijo s pametnim merilnikom telesne teže RENPHO po svojih željah. Izbirate lahko med 6 nastavitvami modela lika, da izboljšate svoje sodelovanje z napravo. S tem boste svojemu spremljanju telesne pripravljenosti dodali pridih personalizacije in ga naredili prijetnejšega.

Priročna zasnova
Ta merilni trak je zasnovan z mislijo na vaše udobje, saj ima izvlečno kljuko Easy-Lock, ki zagotavlja meritve na mestu. Ergonomski ročaj Easy-to-Grip zagotavlja udoben oprijem, gumb za odpenjanje Auto-Unlock pa omogoča, da trak brez težav sprostite. Ti premišljeni oblikovni elementi vam omogočajo, da se natančno izmerite, ne da bi se pri tem zanašali na druge, zaradi česar je vaša pot v fitnes bolj neodvisna in brez težav.