Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

VonHaus črna kotna polica Shrewsbury

VonHaus črna kotna polica Shrewsbury

29,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: VONDV-3000837
Brand:

Dodatne informacije

Teža 5,0000 kg
Dimenzije 25,5 × 25,5 × 61 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Črna kotna polica Shrewsbury

V svojo kopalnico vnesite eleganten slog s to vogalno polico v slogu shaker. Odlično dopolnjuje vsak kopalniški dekor, zato še danes poskrbite za sodoben in eleganten občutek.

KOTNE POLICE ZA VSAK PROSTOR

Regal z minimalističnimi odprtimi policami, drzno črno barvo in subtilnim vzorcem jezika in utora je zasnovan tako, da v vsak prostor vnese sodoben pridih. Ne glede na to, ali je vaš prostor moderno ali tradicionalno oblikovan ali pa je v svetlih ali nevtralnih barvah, se ta enota odlično prilega.

PLAVAJOČA KOTNA POLICA

Nimate veliko prostora na tleh? Ni problema! Ta kotna polica ponuja pametne rešitve za shranjevanje v kompaktnih prostorih in tako maksimalno izkoristi vsak centimeter vaše kopalnice.

Opremljena je s tremi odprtimi policami in omogoča vsestransko shranjevanje. Izpostavite svoje najljubše okrasne predmete, hkrati pa imejte vse kopalniške potrebščine na dosegu roke in organizirajte predmete, ki vam grenijo pulte.

KOPALNIŠKA POLICA, KI JE BILA IZDELANA ZA DOLGO ŽIVLJENJSKO DOBO

Ta kotna stenska polica ni le elegantna, ampak tudi praktična. Izdelana je iz trpežnega MDF in prekrita s premazom, ki ga je mogoče enostavno očistiti in je odporen na vodo in vlago, zato je idealna za zaposlene družinske kopalnice.