Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

SONGMICS Poštni nabiralnik, GMB20AG

SONGMICS Poštni nabiralnik, GMB20AG

33,78 

Samo še 2 na zalogi

Dodatne informacije

Teža 2,2000 kg
Dimenzije 33 × 12,5 × 40 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Poštni nabiralnik SONGMICS, stenski poštni nabiralnik, zaprta ključavnica z bakrenim jedrom, držalo za časopise, okna za pregledovanje in napisna tablica, enostaven za namestitev, antracitno siv GMB20AG

  • [Kakovostna zaščita]

Poštni nabiralnik s kakovostnim jeklom in ključavnico z bakrenim jedrom ter zaščitnim pokrovčkom, ki ga ni lahko zarjaveti, nudi vaši pošti kakovostno zaščito, medtem ko vam njegov izstopajoči slog omogoča sprejemanje pošte na privlačen način.

  • [En pogled pove]

Čakate na pomembno pošto? Tri prozorna okenca vam bodo povedala odgovor; priročna je tudi tablica z imenom, če želite nanjo napisati svoje ime.

Poštni nabiralnik vključuje držalo za časopise, ki omogoča prostorno namestitev pošiljk – v njem lahko shranite časopise, kataloge in naročene revije, ki vas obveščajo o novostih.

  • [Enostavna namestitev]

Ni vam treba na vse strani iskati, kako namestiti poštni nabiralnik; s priloženimi vijaki, razteznimi vijaki in gumijastimi distančniki boste lahko ta eleganten poštni nabiralnik preprosto obesili v bližino vhodnih vrat ali verande, pripravljen za sprejemanje prispele pošte.

  • [Kaj dobite]

Eleganten poštni nabiralnik s kakovostno ključavnico in ključi, ki nudi varno zavetje za vašo pošto in časopise, hkrati pa krasi zunanjost vašega doma

Specifikacije:
– Barva: Barva: antracitno siva
– Material: Prah
-prevlečeno jeklo
– Velikost izdelka: 30,5 x 9,5 x 33,3 cm (d x š x v)
– Teža izdelka: 1,6 kg

Vsebina paketa:
– 1 x poštni nabiralnik
– 1 x torbica za dodatke