Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

SONGMICS Košara za perilo Ratan 90L naravna, LCB51NL

SONGMICS Košara za perilo Ratan 90L naravna, LCB51NL

51,78 

Dobavljivo

Dodatne informacije

Teža 3,8000 kg
Dimenzije 52 × 7 × 66 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

SONGMICS Ročno tkana košara za perilo, 90L košara za oblačila iz umetnega ratana s pokrovom in ročaji, zložljiva, odstranljiva podloga, naravna LCB51NL

ROČNO TKAN KOŠ: Skrbno izdelan koš za perilo iz umetnega ratana v naravni barvi je manjkajoči del, ki ga potrebujete za skrivanje umazanih oblačil in vzdrževanje popolnega reda v vašem domu.

KOMPONENTA ZA KOPALNICO: Koš za oblačila brez skrbi postavite, kamor želite; trpežen sintetični ratan je vodoodporen, stabilno kovinsko ogrodje pa je odporno na rjo, zato je idealen sopotnik tudi za vlažne kopalnice.

GRAB-AND-GO: naveličani ste nerodnega prenašanja starega, težkega koša za perilo do pralnega stroja? Zdaj lahko vrečo s podlogo preprosto odvežete od koša in se zlahka sprehodite; ali pa ta 90-litrski koš s pokrovom brez težav prenesete s stranskimi ročaji.

MALI DETAILI, VELIKI UČINKI: koš za perilo lahko sestavite v nekaj minutah in ga zložite za shranjevanje; vrečka s podlogo je privezana na koš za perilo, da ne pade; nogice iz silikagela preprečujejo, da bi se koš dotaknil tal

KAJ DOBITE: Ročno pleten koš za perilo z odstranljivo podlogo in stranskimi ročaji, ki je primeren za shranjevanje perila zunaj vidnega polja ali kot škatla za shranjevanje.

Specifikacije:

Barva: naravna
Material: Material: PP plastični ratan, okvir iz železne cevi, bombažna obloga
Velikost izdelka: 46 x 33 x 60 cm (d x š x v)
Teža izdelka: 4 kg
Max. Statična nosilnost: 25 kg

Vsebina paketa:

1 x košara za perilo
1 x torba za dodatke