Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

TaoTronics zračni cvrtnik TT-AF011

TaoTronics zračni cvrtnik TT-AF011

94,78 

Dobavljivo

Dodatne informacije

Teža 4,5000 kg
Dimenzije 32,28 × 35,28 × 26,1 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Manj olja, bolj zdrava izbira: z malo ali nič olja še vedno ohranite globoko ocvrto hrustljavo teksturo hrane; kombinirana košarica za cvrtje in ponev ločuje hrano v košarici od maščob in olja, ki kapljata po ponvi.

Enakomerno in zmogljivo ogrevanje: vroč zrak kroži okoli hrane za hitrejše kuhanje obrokov zahvaljujoč 1200W močnemu vgrajenemu ventilatorju in 360 ° sistemu za konvekcijo zraka.

Cook Like a Pro: zračni cvrtnik ponuja 8 prednastavljenih menijev z natančnimi nastavitvami časa in nadzorom temperature s pomočjo tehnologije TaoTemp, da zagotovi odlične rezultate za živila, kot so meso, morski sadeži in zelenjava.

Postrezite družinske obroke: Velikanska 5-litrska košara za cvrtje zlahka prilega celega piščanca za 3-6 oseb – odlično za večerje; posoda je globoka, da med hrano in grelnimi cevmi ostane dovolj prostora, da se prepreči pregrevanje.

Hitro čiščenje: Odstranite nelepljivo kovinsko košaro za cvrtje s ponve, brez truda sperite in obrišite vodo – ali pa jo preprosto vstavite v pomivalni stroj.

TaoTronics zračni cvrtnik TT-AF011
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...