Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

VonHaus ventilator za kamin 3 kraki

VonHaus ventilator za kamin 3 kraki

40,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: VONDV-2500462
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,8000 kg
Dimenzije 15 × 9 × 22,5 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Izkoristite več iz svojega kamina ali gorilnika na drva/polena in ogrejte svoj dom na ekonomičen način s 3-krakim ventilatorjem VonHaus.

Ni vam treba prižgati centralnega ogrevanja ali vklopiti električnega radiatorja, da bi ogreli svoj dom; ta ročni ventilator ustvarja lastno energijo in se napaja samo s toploto – baterije ali elektrika niso potrebne.

Kako deluje?

Ventilator peči je opremljen s termoelektričnim modulom, ki služi kot majhen generator za napajanje motorja ventilatorja. Začne delovati pri nizki začetni temperaturi, takoj ko modul zazna najmanj 60 °C, bo ventilator krožil topel zrak po vašem domu.

Samodejna regulacija toplote

Visoka hitrost ventilatorja največ 1600 vrt/min. kroži med 130 – 150 CFM (kubičnih čevljev zraka/minuto) in se samodejno prilagaja glede na temperaturo v prostoru, pri čemer se vrti hitreje, ko se temperatura dvigne, in upočasni, ko pade.

Vrhunski črni aluminij

Izdelan iz trpežnega črnega aluminija z ročajem za enostavno prenašanje. Kompaktna oblika meri le 22,5 X 15 X 9,5 cm.

Izjemno tih brez potrebe po namestitvi

Preprosto postavite na vrh vaše peči čim dlje od dimovodne cevi in ​​ne delajte v pogojih, ki presegajo največjo delovno temperaturo 300°C – nepravilna uporaba ventilatorja peči lahko poškoduje izdelek.

Primerno za uporabo s prostostoječimi pečmi in kurilniki na drva/polena.