Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Dreame H11 MAX mokro-suhi pokončni sesalnik

Dreame H11 MAX mokro-suhi pokončni sesalnik

433,88 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: DREMM-H11MAX
Brand:

Dodatne informacije

Teža 6,5000 kg
Dimenzije 32 × 30 × 69 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Dreame H11 MAX – mokro-suhi baterijski sesalnik

Istočasno sesajte, čistite, umivajte in sušite
Baterijski sesalnik 4 v 1 vam pomaga pomesti in očistiti tla v samo 1 sekundi. Hkrati posesajte in operite tla ter pustite tla takoj suha in brez madežev. Čisti vse vrste zatesnjenih trdih talnih površin, vključno s trdim lesom, laminatom, linolejem, ploščicami, vinilom, marmorjem in drugimi. [Ne uporabljajte na preprogah]

Samodejno samočiščenje
En sam pritisk na gumb je vse, kar potrebujete za čiščenje valjčne krtače. Valj in cev se opereta s čisto vodo in detergentom, da lahko brez truda ohranite vse sestavljeno, čisto in brez vonja.

Več vode, več časa delovanja
Ločeni rezervoarji za vodo visoke zmogljivosti (0,7 l čiste vode in 0,4 l umazane vode) in dolg čas delovanja (35 minut) olajšajo čiščenje celotnega doma, ne da bi se ustavili pri polnjenju ali polnjenju.

Čisti vse, hitro in tiho
Izjemno lahka zasnova poskrbi, da je vaš sesalnik enostaven za prenašanje, tudi po stopnicah navzgor in navzdol. Inteligentno optimizirana sesalna moč, samodejne prilagoditve moči, natančno usmerjanje zraka in zmanjšanje hrupa zagotavljajo močno zmogljivost in tiho delovanje za čiščenje po vsej hiši, ne da bi motili otroke ali vznemirjali hišne ljubljenčke.

Pametni LED zaslon in uporabni glasovni pozivi vam omogočajo, da takoj ugotovite raven moči, način čiščenja, če je vključeno samočiščenje, ko je rezervoar za umazano vodo poln in drugo.

Primerjavo H11-H11max lahko najdete v slikovni galeriji.

Kaj je v škatli?

Dreame H11 MAX mokro-suhi pokončni sesalnik
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...