Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Dreame D10 Plus robotski sesalnik s samopraznilno postajo

Dreame D10 Plus robotski sesalnik s samopraznilno postajo

403,88 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: DREMM-D10PLUS
Brand:

Dodatne informacije

Teža 11,3000 kg
Dimenzije 41 × 41 × 43 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

45 dni prostoročnega čiščenja:
Popolnoma avtomatizirajte vsakodnevno čiščenje za udobnejše življenje. Bazna postaja s samodejnim praznjenjem hitro in tiho odvrže umazanijo in prah v 2,5-litrsko vrečko za prah ter hkrati prepreči zamašitev, da zagotovi tedne neodvisnega avtomatiziranega čiščenja. Vse kar morate storiti je, da odvržete torbo.

Čisti močno, čisti dolgo:
največji sesalni tlak 4000 Pa zlahka dvigne umazanijo s tal in jo odloži v 400 ml posodo za prah. 4 načini sesanja, ki jih lahko izberete, zagotavljajo učinkovito, prilagodljivo čiščenje, medtem ko velika baterija s 5.200 mAh zagotavlja do 180 minut neprekinjenega čiščenja, da pokrijete celo velike domove v enem samem zagonu.

Visoko zmogljiva navigacija LiDAR:
laserska navigacija LiDAR omogoča podrobno hitro gradnjo zemljevidov in izjemno navigacijo. Hitra, natančna izdelava zemljevidov in sistematično načrtovanje poti pomagata zagotoviti, da mesta niso zgrešena in da se čiščenje ne ponavlja.

Učinkovito in nastavljivo brisanje:
nastavite porabo vode, da pomijete tla točno tako, kot želite. 150-ml rezervoar za vodo in tri možnosti količine vode vam omogočajo prilagajanje porabe vode in vlažnosti brisače glede na to, kako umazana so tla za robustno in učinkovito čiščenje.

Čisti na vaš ukaz:
združljivo z glasovnim upravljanjem Alexa, da samodejno čiščenje postavite na konico jezika. Samo izgovorite besedo, da zaženete, začasno ustavite ali ustavite svoj robotski sesalnik in naredite samodejno čiščenje še bolj nezahtevno.

Prilagodite svoje čiščenje
Prilagodite svoje čiščenje prek aplikacije z izbiro načinov čiščenja, čiščenjem določenih prostorov, nastavitvijo navideznega zidu, postavitvijo prepovedanega območja in več. Odločite se, kje in kdaj vaš robot sesa in katerim mestom se mora izogibati, da čisti tako, kot želite, iz udobja svojega telefona. Potreben je 2,4 G Wi-Fi.

Dreame D10 Plus robotski sesalnik s samopraznilno postajo
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...