Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Logitech Ultimate Ears Boom 3 Prenosni vodotesni Bluetooth zvočnik- črn

Logitech Ultimate Ears Boom 3 Prenosni vodotesni Bluetooth zvočnik- črn

148,41 

Dobavljivo

Oznaka: Kategoriji: , Šifra: LOGMM-BOOM3_BLACK
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

GLASNO IN RESNIČNO
BOOM 3 ima zvočno moč za svojo velikost. Z edinstveno obdelavo zvoka Ultimate Ears proizvaja jasen in uravnotežen zvok, ki je zvest glasbi, ki jo imate radi, in pri vsaki glasnosti.
PROSTORSKI 360° ZVOK
V BOOM 3 smo izpopolnili ikonično cilindrično zasnovo, ki smo jo uvedli kot pionirji, da zagotovimo poglobljen, stereofonični zvok, ki seva enakomerno v vse smeri.
GLOBOK NATANČEN BAS
Za razliko od večine prenosnih zvočnikov daje BOOM 3 vaši glasbi globoko, bogato basovsko teksturo, ki ustreza vaši glasbi. Brez pretiravanja ali izkrivljanja.

SPOZNAJTE POVSEM NOVI ČAROBNI GUMB
Z BOOM 3 lahko predvajate, začasno ustavite in preskočite skladbe neposredno na zvočniku. Samo pritisnite za priročen nadzor katere koli pretočne glasbe. Ali pa preprosto nastavite sezname predvajanja po meri z enim dotikom za Spotify® v sistemu Android*, Amazon Music Unlimited, Apple Music in Deezer® Premium. Povežite trenutek z vibracijami, ne da bi segli po telefonu.
Tkanina, ki prepušča svetlobo
BOOM 3 je oblečen v dvobarvno tkanino, ki je tako močna kot vroča – prekleto lepa. Ta učinkovit tekstil, zasnovan za uporabo, kot so motoristične jakne in gasilska oprema, je ustvarjen za ekstreme. In dvosmerno obarvana z našim postopkom umiranja po meri, oživi v nizu prelivajočih se tem, vrednih sline.
IZJEMNA ŽIVLJENJSKA DOBA BATERIJE
BOOM 3 deluje na isti baterijski tehnologiji kot nekateri najbolj priljubljeni električni avtomobili. BOOM 3 bo z enim polnjenjem ostal pod napetostjo in poslušal melodije 15 ur**.
VODOODPORNA IN PLAVA
BOOM 3 je bil rojen, da se zmoči in je popolnoma vodoodporen. Ponaša se z noro oceno IP67 za vodo in prah, zato je lahko popolnoma potopljen v vodo do 30 minut. Ko se vrne na površje – ker tudi plava – bo še vedno glasno in ponosno brnelo.
POLNITE BREZŽIČNO s POWER UP
Vrzite polnilno postajo Power Up (naprodaj ločeno) v svojo košaro, tako da lahko zgrabite in pojdite z BOOM 3, popolnoma napolnjeno, na vašo naslednjo glasbeno avanturo.

APP
Uporabite svojo aplikacijo BOOM za prenos funkcij, kot so PartyUp, daljinski vklop/izklop, prilagodljiv EQ, glasbeni alarm, krmiljenje na dotik in več.
POVEŽI ZVOČNIKE. POSTANI GLASNEJŠI.
Uporabite PARTY UP v aplikaciji BOOM, da združite 1, 2, 3… in več kot 150 zvočnikov ter ustvarite vrhunsko zvočno izkušnjo. Kombinirate lahko več zvočnikov BOOM 3, MEGABOOM 3 in HYPERBOOM ali jih celo seznanite z zvočniki BOOM prejšnje generacije. Zgraditi zvočni zid? Brez težav.
PRILAGODLJIV EQ
Izberite najboljši zvok za različne priložnosti s 4 različnimi prednastavitvami in prilagojenim sprejemnikom.
MOČ
Polnilna litij-ionska baterija za do 15 ur delovanja baterije** med polnjenji Micro USB.
AVDIO
Najvišja raven hrupa: 90 dBC.
Frekvenčni razpon: 90Hz – 20kHz.
Gonilniki: dva 2″ gonilnika in dva 2″ x 4″ pasivna radiatorja.
BREZŽIČNE ZMOŽNOSTI
Združite do 8 izvornih naprav, ki podpirajo Bluetooth.
Mobilni doseg je do 45 m (150 ft).
KOMPATIBILNOST
Za predvajanje zvoka: pametni telefoni, tablični računalniki in druge naprave, ki podpirajo Bluetooth in pametni brezžični zvočni profil Bluetooth [Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)]
DIMENZIJE
Premer: 73 mm (2,8”).
Višina: 184 mm (7,2”).
Teža: 608 g (1,34 lb)