Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

JBL PartyBox 710 prenosni zvočnik 800W, BT, RGB, USB

JBL PartyBox 710 prenosni zvočnik 800W, BT, RGB, USB

834,87 

Dobavljivo

Oznaka: Kategoriji: , Šifra: JBLZV-PARTYBOX710
Brand:

Dodatne informacije

Teža 29,2000 kg
Dimenzije 39,9 × 43,6 × 90,5 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Življenje vsake zabave

Vodoodporen PartyBox 710 pretvori vaš naslednji dogodek v resnično zabavo, koncert ali nočni klub. Z njegovo edinstveno in barvito svetlobno predstavo, ki je sinhronizirana z originalnim zvokom JBL Pro. Minimalistične in intuitivne kontrole na zgornji plošči in aplikacija PartyBox vam omogočajo, da ustvarite glasbena in vizualna doživetja naslednjega nivoja. Lahko prilagodite tako utripanje luči, stroboskopske luči in osupljiv zvok iz dveh setov visokotoncev in globokotoncev. Z eno tipko in funkcijo True Wireless Sound lahko v trenutnku povežete dva zvočnika PartyBox 710 med seboj za še večjo množico. In s priročnim držalom in robustnima koleščkoma lahko ponesete dobro počutje tja, kamor gre zabava.

800 W RMS močnega Originalnega zvoka JBL Pro

Ustvarite takojšnjo glasbeno povezavo z 800 vati visoko zmogljivega Originalnega zvoka JBL Pro. Po dva 7-cm visokotonca in 20-cm bas zvočnika skupaj z uglašeno bas-refleksno odprtino nudijo podrobno avdio popolnost za tako glasno glasbo, da lahko dobesedno čutite ritme.

Dinamična, barvita, prilagodljiva svetlobna predstava

Luči, barve, zabava! Vsak prostor pretvorite v rock koncert, nočni klub in karaoke prostor, vse v enem. Sinhronizirajte svojo glasbo z dinamičnimi, prilagodljivimi stroboskopskimi lučmi, z edinstvenim učinkom zvezdne noči in z naslednjim nivojem utripajočih klubskih vzorcev, ki jih zlahka nadzorujete z uporabnikom prijaznimi kontrolami na zgornji plošči ali z aplikacijo PartyBox.

IPX4 odporen na pljuske vode

Ali se zabavate s prijatelji na vašem vrtu ali srkate pijačo ob bazenu, JBL PartyBox 710 je IPX4 odporen na pljuske vode, zato vam nikoli ni potrebno skrbeti, da bi zabava postala preveč mokra in divja.

Uparite vaša zvočnika za še večji zvok

En JBL PartyBox zvočnik ni dovolj? Uparite dva zvočnika s kablom ali s tehnologijo True Wireless Stereo (TWS) za še večji, pogumnejši zvok.

Priročno držalo in robustna koleščka

Naj se zabava premika z velikima, robustnima koleščkoma, ki gladko tečeta in z držalom za priročno prenosnost in postavitev PartyBoxa 710 tja, kamor vas popelje glasba.

Vhoda za kitaro in mikrofon

Z vhodom za kitaro in za mikrofon lahko pokažete svoje talente, ko pojete in igrate zraven. S karaoke EQ uglasitvijo ne boste samo odlično zveneli, ampak boste tudi odlično izgeldali, s popolno svetlobno predstavo za rock večer!

Aplikacija PartyBox

Aplikacija JBL PartyBox vam ogoča, da lažje kot kdajkoli prej nadzorujete svojo glasbo, posodobite nastavitve in prilagodite barve in vzorce vaše svetlobne predstave za popolno vzdušje zabave.

Specifikacije:

 • Izhodna moč: 800W RMS
 • Frekvenčni odziv: 35 Hz – 20 kHZ (-6 dB)
 • Razmerje signal-šum: >80 dB
 • USB izhod: 5V/2,1A
 • USB format: FAT16, FAT32
 • Različica Bluetooth: 5.1
 • Profila Bluetooth: A2DP 1.3, AVRCP 1.6
 • Območje Bluetooth: približno 10 m
 • Format datotek na USB: mp3, wma, wav
 • Napajanje: 100 – 240 VAC/ 50/60 Hz
 • Dolžina električnega napajalnega kabla: 2 m
 • Mere (Š x V x G): 399 x 905 x 436 mm
 • Teža: 27,8 kg
JBL PartyBox 710 prenosni zvočnik 800W, BT, RGB, USB
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...