Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Ugreen kabel DP na HDMI 4K2K/30Hz 5m – polybag

Ugreen kabel DP na HDMI 4K2K/30Hz 5m – polybag

30,05 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: UGRTI-10204
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,3500 kg
Dimenzije 12 × 2 × 15 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Ugreen kabel DP na HDMI 4K2K/30Hz 5m

Kabel Displayport v HDMI: enosmerni pretvornik DisplayPort v HDMI za pretakanje videa in zvoka UHD iz računalnika v HDTV, monitor, projektor. Uživajte v vizualni mojstrovini na zaslonu.

Ločljivost 4K UHD: podpira 4Kx2K @ 30Hz, uživajte v domačem kinu z visoko ločljivostjo 4K. Plug and play, gonilnik ni potreben. Preprosto predvajajte filme na HDTV velikem zaslonu, predstavite delo na projektorju ali ustvarite / konfigurirajte drugi monitor ali zrcalne zaslone.

Sinhronizacija zvoka: pretvorniški kabel DP v HDMI hkrati prenaša video in zvok visoke ločljivosti iz računalnika na HDTV za pretakanje video posnetkov ali igranje iger.

Zanesljiva povezljivost: pozlačeni konektorji, pocinkana bakrena žica, aluminijasta folija in pletenica, trpežno PVC ohišje zagotavljajo trdno povezljivost med napravami brez izgube signala.

Zrcaljenje ali razširitev računalnika: v zrcalnem načinu si lahko ogledate zaslon prenosnega računalnika ali namizja ali video na zaslonu ali televiziji, enostavno igrate igre ali filme na televizorju. Za podaljšani način lahko drugi monitor priključite na računalnik, da dobite večje namizje, na katerem bodo delali;

Ni dvosmerno: ne podpira HDMI na DP.

Lastnosti:
Dolžina kabla: 5 m