Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Star Wars Jedi: Survivor (Xbox Series X)

Star Wars Jedi: Survivor (Xbox Series X)

90,76 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 5030948124365
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

Zgodba o Calu Kestisu se nadaljuje v igri Star Wars Jedi: Survivor™, tretjeosebni akcijski pustolovščini, ki se razteza po galaksiji in jo je podjetje Respawn Entertainment razvilo v sodelovanju z Lucasfilm Games. Ta pripovedno voden naslov za enega igralca se začne pet let po dogodkih v igri Star Wars Jedi: in spremlja Calov vse bolj obupan boj, medtem ko se galaksija še bolj pogreza v temo. Cal, ki ga je imperij potisnil na rob galaksije, se bo znašel obkrožen z novimi in znanimi grožnjami. Kot eden zadnjih preživelih vitezov Jedi je Cal v najtemnejših časih galaksije prisiljen nastopiti – toda kako daleč je pripravljen iti, da bi zaščitil sebe, svojo posadko in zapuščino reda Jedi?

Značilnosti:

Nadaljujte Calovo pot – Cal, ki ni več padawan, je postal samosvoj in se razvil v mogočnega viteza Jedija. S seboj nosi spomine in pričakovanja reda Jedi, njegov križarski pohod proti Imperiju pa je postal le še bolj nevaren. Temni časi se približujejo – z novimi in znanimi sovražniki, ki ga obkrožajo, se bo moral Cal odločiti, kako daleč je pripravljen iti, da bi rešil svoje najbližje.

Presegajte trening – filmski bojni sistem se vrača z dodatnimi sposobnostmi Sile in novimi slogi bojevanja s svetlobnimi meči. Ustvarjalno izkoristite vse te sposobnosti in orožja, da se strateško spopadete z razširjeno množico sovražnikov, ocenite svoje prednosti in slabosti ter hkrati spretno uporabite svoje usposabljanje, da premagate nasprotnike in razrešite skrivnosti, ki vam stojijo na poti.

Raziščite neukročeno galaksijo – Odkrijte nove planete in poznane meje v galaksiji Vojne zvezd, vsaka z edinstvenimi biomi, izzivi in sovražniki. Osvojite nove spretnosti, opremo in sposobnosti, ki bodo izboljšale vaše načine raziskovanja, bojevanja in potepanja. Z večjimi območji za raziskovanje in večjim številom odkritij izven ustaljenih poti bodo igralci, ki se podajo na pustolovščine onkraj obzorja, našli skrite nagrade.