Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Sand Land (Playstation 4)

Sand Land (Playstation 4)

79,41 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 3391892030716
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

Potopite se v puščavski svet, kjer tako ljudje kot demoni trpijo zaradi izjemnega pomanjkanja vode – SAND LAND. Spoznajte hudičevega princa Belzebuba, njegovega spremljevalca Thiefa in neustrašnega šerifa Rao ter sledite ekipi na izjemni pustolovščini v iskanju legendarnega izvira, skritega v puščavi. Konec je šele začetek, saj se za to suho zemljo skriva skrivnostno novo kraljestvo, ki ga je treba raziskati.

V tej akcijski igri RPG vas čaka nostalgičen in prisrčen svet, ki ga je ustvaril Akira Toriyama in v katerem boste postali glavni lik Beelzebub. Naučite se nadzorovati njegove moči in vodite svojo družbo junaških nesrečnikov, ki raziskujejo legendarni svet SAND LAND. Toda pazite na številne nevarnosti, ki ga naseljujejo: med razbojniki, divjimi živalmi in kraljevo vojsko ne bo lahko priti do izvira!

Uporabite svoj takt in domišljijo ter s pomočjo številnih kombinacij delov razvijajte tanke in druga vozila, ki vam bodo pomagala krmariti po tej prostrani deželi. S pomočjo ljudi, ki jih boste srečali na poti po tej puščavi, zgradite svojo operativno bazo v cvetoče mesto.