Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Metroid Dread (Nintendo Switch)

Metroid Dread (Nintendo Switch)

68,06 

Na zalogi

Kategorija: Šifra: 045496428464
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

  • Pridružite se medgalaktični lovki na glave Samus Aran v prvem novem dvorazsežnem Metroidu po devetnajstih letih! Samusina zgodba se nadaljuje po dogodkih v igri Metroid Fusion; junakinja pristane na planetu ZDR, da bi raziskala skrivnostno sporočilo Galaktični federaciji, in ugotovi, da so svet preplavile tujske biološke in mehanske pošasti. Samus je gibčnejša in bolj sposobna kot kadarkoli, toda ali ji bo uspelo premagati nečloveško grožnjo, ki se potika po globinah planeta ZDR?

  • Spopad z nepopustljivimi roboti E.M.M.I.: roboti E.M.M.I. so bili včasih raziskovalni stroji, zdaj pa lovijo Samus. Treba se jim je ogibati, najti način, kako jih premagati, ter izvedeti, kaj jih je spremenilo. 

  • Krepitev Samusinih moči in sposobnosti: med raziskovanjem nevarnega sveta boste nabrali številne znane in nove moči. Spretno boste preskakovali ovire, zdrsnili v špranje, sovražnikom vrnili milo za drago in se bojevali širom planeta. Vračali se boste na že raziskana območja in uporabljali nove sposobnosti za iskanje nadgradenj ter glavnih in alternativnih poti. Raziskali boste prostrani zemljevid, se ogibali robotom in jih uničevali ter premagali strah, ki hromi ZDR.

Metroid Dread (Nintendo Switch)
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...