Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Atomic Heart (Playstation 4)

Atomic Heart (Playstation 4)

79,41 

Dobavljivo

Kategorija: Šifra: 3512899965003
Brand:

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Platforma

OPIS IZDELKA

Dobrodošli v utopičnem svetu čudes in popolnosti, v katerem ljudje živijo v sožitju s svojimi zvestimi in gorečimi roboti. No, tako je bilo včasih. Do začetka delovanja najnovejšega sistema za nadzor robotov manjka le še nekaj dni in le tragična nesreča ali globalna zarota ga lahko zmoti…

No, tako je bilo včasih. Ker je do začetka delovanja najnovejšega sistema za nadzor robotov manjkalo le še nekaj dni, bi ga lahko zmotila le tragična nesreča ali globalna zarota…

Zaradi neustavljivega razvoja tehnologije in tajnih poskusov so se pojavila mutirana bitja, strašni stroji in super močni roboti – vsi so se nenadoma uprli svojim ustvarjalcem. Le vi jih lahko ustavite in ugotovite, kaj se skriva za idealiziranim svetom.

Z uporabo bojnih sposobnosti, ki vam jih daje eksperimentalna rokavica za moč, arzenala rezil in najsodobnejšega orožja se v eksplozivnih in divjih spopadih borite za svoje življenje.

Prilagodite svoj način bojevanja vsakemu edinstvenemu nasprotniku. Združite svoje spretnosti in sredstva, uporabite okolje in nadgradite opremo, da premagate izzive in se borite za dobro.

Lastnosti:

  • Utopični svet, ki je hkrati nor in vzvišen
  • Visceralno, spektakularno in neizprosno bojevanje
  • Z uporabo številnih spretnosti in naprednega orožja uničite velikanske stroje in mutante
  • Izboljšajte svoj arzenal in opremo