Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Adler prenosna indukcijska kuhalna plošča 2000W

Adler prenosna indukcijska kuhalna plošča 2000W

64,78 

Dobavljivo

Dodatne informacije

Teža 3,0900 kg
Dimenzije 42,5 × 8,5 × 33,5 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

 Uporablja se lahko za pogrevanje ali pripravo jedi, ki ne zahtevajo hkratne uporabe dveh loncev ali ponv.Kuhalna plošča omogoča nastavitev moči ogrevanja na dva načina, z nastavitvijo želene temperature ali moči. 
Za indukcijski štedilnik je značilna visoka energetska učinkovitost, ki daleč presega tradicionalne električne štedilnike – je odlična izbira za tiste, ki so pozorni na višino računov za elektriko.

LCD zaslon
  Taimer: 180 minut
  Dve vrsti nadzora: moč ali temperatura
  Premer kuhalne plošče: 190 mm
  Dimenzije: 29 cm x 36,5 cm x 4,5 cm
  Steklena površina
  Otroška ključavnica
  Funkcija ponovnega segrevanja
  Funkcija hitrega kuhanja
  Samodejno zaznavanje lonca
  Napajanje: 220-240V~50/60H
  Moc 2000W
Indukcijski štedilniki so še vedno priljubljeni in se vse pogosteje uporabljajo v naših kuhinjah. Cenimo njihovo elegantno končno obdelavo, preprostost in varnost uporabe. Če nismo povsem prepričani, da je to popolna rešitev za nas, se splača kupiti indukcijski štedilnik z enim gorilnikom ADLER AD 6513. Pomagal bo preizkusiti, kako nam bo indukcija delovala.

Štedilnik z enim gorilnikom za majhno kuhinjo

Prenosne naprave bodo dobro delovale, če imamo majhno kuhinjo in ni prostora za njihove tradicionalne ekvivalente. Naš štedilnik ima eno kuhalno ploščo, na njej pa enostavno pripravite obrok za vso družino. Velika priročnost je, da ga je dovolj, da ga postavite na ravno površino in vtaknete v vtičnico, da ga lahko uporabljate. Največja moč naprave do 2000 W vam bo omogočila hitrejše kuhanje jedi, tudi tistih, ki zahtevajo več časa. Ta proces lahko dodatno pospešite s funkcijo hitrega kuhanja. Prav tako je idealna naprava za parcelo, študentsko sobo ali za počitniške izlete. Zahvaljujoč dejstvu, da štedilnik zavzame malo prostora, boste lahko uživali v okusu naših najljubših jedi v skoraj vseh pogojih. Eleganten dizajn, steklena površina in elegantna črna barva poskrbijo, da je ne le funkcionalen, ampak tudi eleganten dodatek vaši kuhinji. Preverimo lahko, ali nam bo kuhanje na takšnem štedilniku uspelo, pomaga pa v primeru okvare tradicionalne kuhinje ali pomanjkanja plina.

Majhen, vendar z veliko funkcijami

Indukcijski štedilnik ima LED zaslon, ki omogoča udobno branje vseh informacij. Njegovo delovanje lahko nadzorujete na dva načina, bodisi z regulacijo in nastavitvijo temperature ali moči štedilnika. Glede na izbrano možnost lahko nastavite eno od devetih stopenj ogrevanja. In ponujeno temperaturno območje je med 60-240C. 180-minutni časovnik pomeni, da naprave ne boste pustili vključene in poškodovali lonca ali ponve. Zanimiva rešitev je funkcija segrevanja na 60C, ki omogoča, da jedi ohranite tople, ne da bi jih morali ponovno kuhati. Tako lahko celotna družina kljub dolgotrajnim družinskim srečanjem uživa v toplih jedeh. Štedilnik ima vse uporabne varnostne funkcije, kot je otroška ključavnica, da naprave ne morejo sami vklopiti in samodejno zaznavanje lonca.