Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Dreame Mova M1 robotski sesalnik

Dreame Mova M1 robotski sesalnik

194,77 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: DREMM-MOVA_M1
Brand:

Dodatne informacije

Teža 5,5000 kg
Dimenzije 45 × 12 × 40 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Najnovejša navigacijska tehnologija – SoF LiDAR laserska navigacija

 

Močno sesanje s 4.500 Pa

Uživajte v brezhibno čistem domu z robotom sesalnikom Mova M1, ki združuje močno sesanje s 4.500 Pa* in elegantno obliko za čiščenje umazanije na vseh površinah, doseže vsak kotiček za temeljito čiščenje z minimalnim naporom z vaše strani. (*4.500 Pa: Na podlagi testiranj v laboratorijih Dreame.)

SoF LiDAR laserska navigacija

Napredna SoF LiDAR navigacija pri Mova M1 presega tradicionalne modele, ustvarja natančne zemljevide doma za agilno gibanje in zaznava ovire z visoko natančnostjo.

Kompaktna zasnova. Enostavno gibanje.

Z višino le 7,6 cm in premerom 32,5 cm je Mova M1 zasnovan za enostavno drsenje pod pohištvom in skozi ozke prostore, tako da ne ostane skrit noben prašni delec.

Nastavite prepovedana območja

Preprosto ustvarite virtualne ovire, da zaščitite vašega otroka, hišnega ljubljenčka ali družino, medtem ko M1 učinkovito čisti vaš dom.

Glasovno upravljanje

S podporo za Siri, Alexo in Google Assistant lahko čiščenje začnete z glasovnimi ukazi, kar naredi avtomatizirano čiščenje še bolj priročno.

  

  • Povečanje sesalne moči na preprogah: Samodejno poveča sesalno moč, ko zazna površino preproge.
  • Zaščita pred padci: Senzorji za preprečevanje padcev delujejo kot varovalka in zagotavljajo zaščito pred nenamernimi padci.

  

  • Prečkanje ovir do 2 cm: Zgrajen s 38 visokopreciznimi senzorji, M1 lahko navigira čez višje pragove vrat v kopalnici, z največjo višino približno 2 cm (0,79 palca).
  • Podaljšana V-oblika krtače: Podaljšana V-oblika krtače za obsežno pobiranje umazanije, primerna za trda tla in preproge.