Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

Anker Soundcore V30i slušalke črne

Anker Soundcore V30i slušalke črne

74,79 

Dobavljivo

Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,4500 kg
Dimenzije 7 × 7 × 15 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

 • Izjemno udobno in varno prileganje:
  Izkusite lahko udobje in stabilnost naših slušalk z ‘open-ear’ načinom nošenja. Odlikuje jih nevsiljiv dizajn in mehke, prilagodljive ušesne zanke za popolno prileganje – zagotavljajo, da jih lahko nosite ves dan brez neudobja in ostanejo stabilni tudi med vadbo.
 • Izboljšano zavedanje:
  bodite pozorni na svojo okolico, kot so obvestila o javnem prevozu in prihajajoči avtomobili. Ostanite v stiku s svetom okoli sebe zahvaljujoč odprti zasnovi ‘open-ear’ odprtih slušalk soundcore V30i. Primerno za prosti čas na prostem, šport, pisarniško delo, vožnjo in domačo zabavo.
 • Odprto poslušanje z dobro uravnoteženim zvokom:
  slušalke z ‘open-ear’ načinom nošenja soundcore V30i imajo 14,2-milimetrsko membrano iz biomateriala, ki krepi nizke tone za zvočno izkušnjo, ki vedno zadene pravi ritem. Sprejmite aplikacijo soundcore in prevzemite popoln nadzor nad svojo izkušnjo poslušanja. Uživajte v povečanju glasnosti, načinu branja in več izenačevalnikih po meri.
 • Vodoodporen IPX5 s SweatGuard:
  soundcore V30i uporablja nano premaz in edinstven dizajn za popolno zaščito. Izdelan tako, da zagotovi, da kritična področja, kot so nabori čipov in prostor za baterije, ostanejo zaprta.
 • Celodnevni spremljevalec:
  uživajte v 12 urah igranja z enim polnjenjem, kar se s polnilno torbico podaljša na skupno 36 ur. Še bolje, hitro 10-minutno polnjenje zagotavlja impresivne 3 ure poslušanja.