Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

JBL Tune 525BT Bluetooth naglavne brezžične slušalke, črne

JBL Tune 525BT Bluetooth naglavne brezžične slušalke, črne

64,77 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: JBLZV-TUNE525BT_01
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg
Dimenzije 20,5 × 5,5 × 22 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Stil in udobje v enem
Naglavne slušalke Tune 525BT proizvajalca JBL so eden tistih modelov, ki vas navdušijo s kakovostjo zvoka že v prvi sekundi – in to je le ena od njihovih številnih prednosti. Če vam je poleg kakovosti zvoka, ki ga predvajajo slušalke, pomemben njihov videz, bo ta edinstveni model zagotovo prava uspešnica. Ta oprema ima minimalističen dizajn in univerzalne barve, ki se odlično prilegajo številnim slogom. Njihova velika prednost je majhna teža, ki dodatno poveča udobje pri poslušanju glasbe tudi po dolgih urah.


Zanesljiva kakovost zvoka
JBL Tune 525BT so slušalke s 33 mm pretvorniki, ki navdušujejo z močnimi basi in kristalnim zvokom – zahvaljujoč tehnologiji 5.3 Bluetooth. Frekvenčni odziv 20 – 20.000 Hz, impedanca 30 ohmov in dinamika 102 dB poskrbijo, da oprema izpolni pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov. Na zvok pesmi vpliva tudi tehnologija Pure Bass, uporabljena v slušalkah.


Brezžična povezljivost
JBL Tune 525BT so brezžični modeli – uporabljajo tehnologijo Bluetooth za povezavo z drugimi napravami. To pomeni samo eno stvar – ni se vam treba zaman boriti z nenehno zamotanim kablom, ki omejuje vaše gibanje. Te slušalke zagotavljajo maksimalno udobje ne glede na situacijo.


Zanesljiv mikrofon
Slušalke imajo praktičen mikrofon, ki vam omogoča vodenje dolgih pogovorov, ne da bi morali nenehno držati telefon. Prav tako se bo izkazal kot odličen dodatek pri igranju vaše najljubše igre, kjer je potrebna komunikacija z drugimi igralci. Druga pomembna funkcija je možnost Voice Aware, ki določa glasnost lastnega glasu med klici. Dohodne klice lahko upravljate z gumbom na ohišju, če pa ste trenutno povezani z drugo napravo, se slušalke samodejno preklopijo na vašo mobilno napravo, tako da lahko hitro začnete pogovor. Z njimi lahko uporabljate tudi glasovnega pomočnika Siri.


Ne le stil, ampak tudi udobje
Velika prednost slušalk je udobje, ki ga zagotavljajo tudi po več urah uporabe. Če torej spadate med tiste, ki se skoraj nikoli ne ločijo od tovrstne opreme, zagotovo ne boste razočarani. Dolžino naglavnega traku lahko prilagodite svojim individualnim potrebam – izjemno mehke ušesne blazinice pa bodo zagotovile maksimalno udobje za vaša ušesa. Slušalke lahko zložite na veliko manjšo velikost – tako jih enostavno pospravite v nahrbtnik ali torbo, da bodo vedno pri roki. Če pa slušalke raje nosite okoli vratu, ko jih ne uporabljate, jih lahko zahvaljujoč možnosti vrtenja ušesnih čašk namestite tako, da vas sploh ne motijo.


Otročje preproste kontrole
Če želite zamenjati pesmi, prilagoditi glasnost ali sprejeti ali zavrniti klic, samo pritisnite gumb na ušesni školjki. Zahvaljujoč temu lahko enostavno upravljate z zmogljivostmi opreme, ne da bi morali segati po telefonu – ta pa je lahko na drugem koncu sobe ali globoko na dnu torbe. Da bi raziskali vse funkcije slušalk Tune 525BT, je bila ustvarjena brezplačna aplikacija JBL Headphones – zvok lahko celo prilagodite z izenačevalnikom EQ.


Do 57 ur delovanja
JBL Tune 525BT je nedvomno model, ustvarjen za zahtevne uporabnike, ki si niti enega trenutka ne morejo predstavljati brez glasbe. Njihova baterija zagotavlja neprekinjeno delovanje do 57 ur! Če raven baterije začne padati, boste v samo 5 minutah prejeli do 3 dodatne ure poslušanja svojih najljubših pesmi ali podcastov. Za polnjenje slušalk preprosto uporabite kabel UBC-C, ki je priložen kompletu.


Tehnične podrobnosti:

  • Vrsta slušalk: Brezžične
  • Povezljivost: Bluetooth 5.3
  • Mikrofon: Da
  • Upravljanje glasnosti: Da
  • Čas delovanja: Do 57 ur
  • Frekvenčni razpon: 20 Hz – 20 kHz
  • Odpornost: Na prah