Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij
Všečkajte nas na Facebooku in ne zamudite naših akcij

JBL SoundGear Sense brezžične slušalke, črne

JBL SoundGear Sense brezžične slušalke, črne

154,78 

Dobavljivo

Oznaka: Kategorije: , , Šifra: JBLZV-SOUNDGEARSENSE
Brand:

Dodatne informacije

Teža 0,3500 kg
Dimenzije 11 × 4,5 × 16 cm
Garancija

Vrsta izdelka

Blagovna znamka

OPIS IZDELKA

Hibridne slušalke za odprta ušesa s snemljivim vratnim trakom. Resnično brezžične odprte slušalke JBL Soundgear Sense imajo tehnologijo JBL OpenSound z zračno prevodnostjo, ki ne zapre popolnoma ušesnega kanala, zato so dovolj udobne, da jih lahko nosite več ur. Prilagodljivi ušesni nastavki se obračajo, zato lahko izberete, ali se želite osredotočiti na glasbo ali klice ali pa prepustiti več zvoka iz sveta okoli sebe.

Snemljiv trak za vrat zagotavlja še bolj varno namestitev med vadbo, stopnja zaščite IP54 pa pomeni, da so kos znoju ali celo rahlemu dežju. Vaš glas bo kristalno čist, tudi na vetroven dan, saj so na voljo štirje mikrofoni. Z aplikacijo My JBL Headphones prilagodite način uporabe intuitivnih gumbov na dotik na vsaki ušesni čepki za upravljanje glasbe in klicev. JBL Soundgear Sense se prilagaja tako kot vi.


Tehnologija JBL OpenSound
Tehnologija OpenSound v slušalkah JBL Soundgear Sense zagotavlja naravno zvočno izkušnjo s skoraj ničelnim uhajanjem zvoka. Zahvaljujoč tej inovaciji se zvočni tlak z valovi usmerja proti ušesom, hkrati pa nasprotna faza zmanjšuje razpršitev zvoka. Uživate v zvoku, medtem ko je vaša zasebnost zaščitena. Slušalke JBL Soundgear Sense prav tako počivajo na krivulji ušes, ne da bi ovirale sluhovod, zato lahko povsem udobno slišite tako zvok kot tudi svet okoli sebe.


Izboljšani dinamični zvok
Dva pametno zasnovana 16,2-milimetrska gonilnika – po en na vsaki slušalki – imata edinstven algoritem za izboljšanje nizkih tonov, ki zagotavlja neverjetno zvočno izkušnjo brez kompromisov z udarnimi nizkimi toni in čistim zvokom, ki vam omogoča, da uživate v vsakem ritmu in slišite svet okoli sebe.


Do 24 ur delovanja baterije in hitro polnjenje
Za dolgotrajno zabavo lahko brezžično poslušate do 6 ur, polnilno ohišje pa vam bo zagotovilo še 18 ur. Ce se vam mudi, uporabite priročen kabel USB tipa C – hitro 15-minutno polnjenje vam omogoči dodatne 4 ure glasbe.Odpornost na pljuske in prah

Slušalke JBL Soundgear Sense so odporne na prah in brizganje po standardu IP54. Tako vas ne bo upočasnil niti sunek vetra na prašni poti ali hiter poletni tuš.

Hibridna zasnova
Nastavljivi ušesni nastavki zagotavljajo udobje in stabilnost za celodnevno uporabo. Se odpravljate na tek? Priloženi trak za vrat zagotavlja še bolj varno prileganje, tako da med vadbo ne boste izgubili ušesnih čepkov.

Dvojno povezovanje in sinhronizacija s hitrim parjenjem
Odprite ohišje in slušalke se samodejno povežejo z napravo. S funkcijo Dual Connect lahko obe slušalki uporabljate skupaj ali pa vsako posebej.

4 mikrofoni za jasne in čiste klice
Prijatelji, družina in sodelavci bodo slišali vsako vašo besedo – tudi če ste zunaj in je vetrovno.

Nadzor na dotik za ves dostop
Za upravljanje glasbe, glasnosti in klicev se samo dotaknite ušesnega vložka. Z aplikacijo My JBL Headphones prilagodite upravljanje na dotik.

Aplikacija My JBL Headphones
Z aplikacijo za slušalke JBL lahko v glasbi uživate po svoje. Prilagodite svojo izkušnjo poslušanja z gestami za upravljanje na dotik, poiščite svoje slušalke ter načine Smart Audio & Video. Prenesite aplikacijo brezplačno in odkrijte, koliko več lahko storite.


Tehnične podrobnosti:

 • Velikost gonilnika (mm): 16.2
 • Število mikrofonov: 4
 • Občutljivost gonilnika pri 1 kHz/1mW (dB): 112
 • Razpon dinamičnega frekvenčnega odziva (Hz): 20 Hz – 20 kHz
 • Impedanca (ohmi): 32
 • Čas polnjenja (ure od praznega stanja): 2
 • Najdaljši čas pogovora (ure): 3.5
 • Najdaljši čas predvajanja (ure): 24
 • Različica Bluetooth: 5.3
 • Profili Bluetooth: HFP 1.8, A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
 • Frekvenca Bluetooth: 2,4 GHz – 2,4835 GHz
 • Modulacija prenosa Bluetooth: GFSK, ?/4-DQPSK, 8DPSK
 • Moč oddajnika Bluetooth: 10 dBm
 • Teža ohišja (g): 69.5
 • Teža slušalk (g): 13.1

Spletna stran proizvajalca

JBL SoundGear Sense brezžične slušalke, črne
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Več...