IMATE TEŽAVE Z RAČUNALNIKOM? IMATE TEŽAVE Z VIRUSI, NEZAŽELJENO PROGRAMSKO OPREMO IN VAM RAČUNALNIK DELUJE POČASI? SE VAM PRENOSNIK PREGREVA?

Naš servisni center se nahaja v centru Jesenic, zraven železniške postaje nasproti glavne lekarne, na Cesta maršala Tita 17. Več informacij in naročila za servise smo dosegljivi na telefonsko številko 031 747 385  ali na info@e-specialisti.si .

Za povpraševanje po ceni in rezervacijo termina lahko uporabite kontaktni obrazec na dnu strani, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

CENIK STORITEV

Vgradnja komponent

Vgradnja komponent

Strokovna vgradnja komponent na primer: matične plošče, grafične kartice, napajalniki, trdi diski, vodno in zračno hlajenje, zvočne kartice, omrežne kartice, optične enote…
Čiščenje in vzdrževanje

Čiščenje in vzdrževanje

Preprečite segrevanje in posledično okvare vašega računalnika. Ponujamo vam kompletno čiščenje namiznih in prenosnih računalnikov po konkurenčnih cenah!
Nameščanje programske opreme

Nameščanje programske opreme

Obnovimo vam operacijski sitem, namestimo dodatno željeno programsko opremo, zaščito proti vdori in virusi. Ponujamo vam tudi pomoč pri izbiri potrebne programske opreme.
Zaščita in optimizacija sistema

Zaščita in optimizacija sistema

Odstranjevanje neželjene programske opreme, virusov in ostalih “nevšečnosti”, optimizacija sistema za hitrejše delovanje, priprava na varno brskanje po spletu, svetovanja
Oddaljena pomoč

Oddaljena pomoč

Na voljo so paketi oddaljene pomoči, pomagamo preko interneta ali preko telefona. Ponujamo osnovna izobraževanja, napotke za varno spletno bančništvo, nastavitve elektronske pošte, pomoč pri uporabi standardne programske opreme
Omrežje in internet

Omrežje in internet

Postavitev in nastavitev brezžičnih omrežij in ojačevalnikov, zaščita pred vdori, svetovanja pri nakupu opreme,…

Lokacija servisnega centra:

Servisni center E-specialisti